Elektronika.lt
 2024 m. spalio 13 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Spalio 12 d. 18:19
Absorbcinis šilumos siurblys: nauda vilniečiams, išskirtinė patirtis – generaliniam rangovui
Spalio 12 d. 14:27
Išmaniųjų telefonų kameros ir belaidžiai dulkių siurbliai: kokios dar technologijos į mūsų kasdienybę „nusileido“ iš kosmoso?
Spalio 12 d. 10:44
„Dacia“ plečia modelių gamą – pristato naujovių kupiną „Bigster“
Spalio 11 d. 20:35
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Spalio 11 d. 18:16
IRT sektorius 2030 m. gali sudaryti 20 proc. Lietuvos BVP
Spalio 11 d. 16:45
„Philips“ pristato du išskirtinius „Evnia“ serijos žaidimų monitorius
Spalio 11 d. 14:26
Verslo gynybai nuo kibernetinių atakų šiandien prireikia viso saugumo centro: jį galima tiesiog išsinuomoti
Spalio 11 d. 12:20
Dirbtinis intelektas ir gerovės valstybė: ar esame pasirengę pokyčiams?
Spalio 11 d. 10:28
„Samsung“ konferencijos naujienos: DI proveržis išmaniuosiuose namuose ir svarbiausi programinės įrangos atnaujinimai
Spalio 11 d. 08:40
„Scania“ pasiekė svarbų tvaresnės gamybos tikslą
FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods
Reklama
 Straipsniai » Ryšio technologijos Dalintis | Spausdinti

Koks bus „Samsung Galaxy S7“ išmanusis telefonas?

Publikuota: 2015-12-18 17:20
Tematika: Ryšio technologijos
Skirta: Pradedantiems
Aut. teisės: ©Varlė.lt
Inf. šaltinis: Varlė.lt

Išmanieji telefonai „Samsung Galaxy S6“ ir „Galaxy S6 Edge“ savo naujo neįprasto dizaino sprendimo ir inovatyvių funkcijų dėka įpūtė naujų vėjų į seną prekės ženklą. Dabar „Samsung“ kompanijai teks gerokai pasistengti tam, kad galėtų pakartoti šią sėkmę. „TechRadar“ teigimu, iš tiesų, juk ir „Galaxy S6“ ne idealus, tad kompanija turi daug įrenginio tobulinimo galimybių.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

Išmanieji telefonai „Samsung Galaxy S6“ ir „Galaxy S6 Edge“ savo naujo neįprasto dizaino sprendimo ir inovatyvių funkcijų dėka įpūtė naujų vėjų į seną prekės ženklą. Dabar „Samsung“ kompanijai teks gerokai pasistengti tam, kad galėtų pakartoti šią sėkmę. „TechRadar“ teigimu, iš tiesų, juk ir „Galaxy S6“ ne idealus, tad kompanija turi daug įrenginio tobulinimo galimybių.

Kaip ten bebūtų, internete jau pilna gandų ir nutekėjusios informacijos, kuri leidžia sudaryti tam tikrą vaizdą apie naują išmanųjį telefoną.

Koks bus „Samsung Galaxy S7“ išmanusis telefonas?

Pasirodymo data

Manoma, kad „Samsung Galaxy S7“ anonsas gali įvykti jau sausio 19 dieną. „SK Securities“ kompanijos analitikas irgi tiki, kad „Galaxy S7“ gali būti pristatytas sausį, o vasario pradžioje pasirodyti prekyboje. Kitų šaltinių teigimu, kompanija jau pradėjo dirbti ties telefono programiniu palaikymu. Remiantis ankstesne Pietų Korėjos „Newsis“ šaltinio informacija, darbą su „Galaxy S7“ kompanija pradėjo maždaug 2–3 mėnesiais anksčiau nei įprastai. Tačiau visą šią informaciją reikėtų vertinti skeptiškai. Esmė tame, kad kiti šaltiniai teigė, jog įrenginys bus pristatytas vasarį. Todėl iki galo neaišku, ar „Samsung“ lauks mėnesio pabaigos tam, kad pristatytų išmanųjį teledoną „Mobile World Congress“ metu, ar padarys tai anksčiau. Ankstesnius savo flagmanus kompanija pristatydavo būtent „Mobile World Congress“ renginio metu.

Dizainas

Čia nereikėtų laukti jokių staigmenų. Manoma, kad išoriškai išmanusis telefonas bus tik šiek tiek pakeista „Galaxy S6“ versija. Anksčiau artimas „Samsung“ šaltinis, pranešė „The Korea Times“, kad kompanija ketina fokusuotis ties vidinių būsimo telefono charakteristikų tobulinimu ir ypač gerinant nuotraukų kokybę. Dizainas gali sulaukti vos kelių smulkių pakeitimų.

Kita vertus, buvo pasirodžiusi versija, kurios manymu, „Galaxy S7“ gali būti žymiai didesnis už savo pirmtaką ir pasižymėti 5,7 colio įstrižainės ekranu. Be to, naujo telefono korpusas gali būti pagamintas iš kito metalo. Įvairių šaltinių teigimu, kompanija eksperimentuoja su magnio lydiniais, leidžiančiais pagaminti daug patvaresnį ir karščiui atsparų ir tuo pačiu mažai sveriantį įrenginį. Telefono baterija vienareikšmiškai nebus keičiama, kadangi toks sprendimas pakenktų dizainui.

Ekranas

Tikima, kad „Samsung“ kaip ir praeitą sykį gali pristatyti du „Galaxy S7“ variantus. Pirmasis turės 5,2, antrasis – 5,8 colio įstrižainės ekraną. Taip pat manoma, kad bent vienas iš jų palaikys 4K raišką. Remiantis kita informacija, „Galaxy S7“ bus tik vienos, 5,7 colio įstrižainės ekrano, versijos įrenginys.

Savo flagmaną „Samsung“ aprūpins „3D Touch“ technologijos analogu. Jau yra variantų. Pavyzdžiui, „Synaptics“ kompanija sukūrė savo „ClearForce“ technologiją, kuri leidžia telefonui atpažinti ekrano paspaudimo jėgą. Panašios funkcijos atsiradimo „Galaxy S7“ įrenginyje informaciją patvirtino ir „Wall Street Journal“. Ši naujoji „Samsung“ technologija oficialaus pavadinimo dar lyg ir neturi, tačiau jos egzistavimo faktą jau galima laikyti neginčytinu.

Dar yra nuomonė, kad „Galaxy S7“ gali būti aprūpintas lenktu ekranu. Šaltinis, turintis galimybę sekti tiekimo linijas, išsiaiškino, kad „Samsung“ padarė didelį lanksčių ekranų užsakymą. Yra žinoma, kad „Samsung“ kompanija užregistravo „Turtle Glass“ prekės ženklą. Tai gali liudyti apie tai, jog naujasis išmanusis telefonas gaus dar patvaresnį stiklą vietoj jau įprasto „Gorilla Glass 3“.

Kamera ir baterija

„Samsung“ pristatė naują „BRITECELL“ kamerą, kuri leidžia fiksuoti geresnius vaizdus esant silpnoms apšvietimo sąlygoms. Be to lyginant su „Galaxy S6“ kamera, ji yra mažesnė. Kol kas dar oficialių pareiškimų bus ar ne „BRITECELL“ „Galaxy S7“ įrenginyje, nėra, tačiau tikimybė didelė. Kita vertus, yra keletą pranešimų, nurodančių, jog „Samsung“ susitarė su „Sony“ dėl „IMX300“ jutiklio tiekimo, kuris yra integruojamas į „Xperia Z5“ serijos telefonus.

Remiantis dar viena nutekėjusia informacija, „Samsung“ nusprendė visiškai atsisakyti megapikselių vaikymosi ir vietoj to sutelkti savo dėmesį į šviesos jutiklį ir fizinį matricos dydį. Jei tai pasitvirtintų, „Galaxy S7“ gali turėti 12 megapikselių kamerą, nors „Galaxy S6“ turėjo 16 megapikselių. Anksčiau „AnTuTu BenchMark“ spėjo, kad naujasis „Samsun“ flagmanas, kaip ir jo pirmtakas, turės 16 megapikselių galinę ir 12 megapikselių priekinę kameras. Atsižvelgiant į tokius skirtingus informacijos nutekėjimus, praktiškai neįmanoma tiksliai prognozuoti, koks bus „Galaxy S7“.

Galingumas ir operacinė sistema

Tikėtina, kad rinkoje „Samsung Galaxy S7“ pasirodys su „Android Marshmallow“ operacine sistema. Manoma, kad išmanusis telefonas gaus unikalią aušinimo skysčių sistemą, apsaugančią įrenginį nuo perkaitimo. Toks sprendimas leistų gamintojui įkomponuoti į telefoną galingesnius komponentus, tačiau labai pasikliauti šia informacija neverta, nes labiau panašu yra tai, kad kol kas kompanija tik eksperimentuoja su aušinimo skysčiu.

„Galaxy S7“ gali būti išleistas su dviem skirtingais procesorių tipais: „Exynos M1“ ir „Qualcomm Snapdragon 820“, tačiau daugiau ekspertų linksta link to, kad kompanija pasirinks tik vieną, o kurį – čia jau nuomonės išsiskirto.

Kalbant apie operatyviąją atmintį, galima vienareikšmiškai teigti, kad „Galaxy S7“ turės ne mažiau 4 GB.

Kitos ypatybės

„Samsung Galaxy S7“ gali pasižymėti puikiomis garso savybėmis, kadangi turės „ESS Technology“ lustą „SABRE 9018AQ2M“. Šis garso lustas turi 129 dB pagal signalas/triukšmas santykį ir palaiko tokius formatus kaip DSD ir PCM iki 32-bitų ir 384 КHz. Kitaip tariant, garso aspektu su tokia technologija „Samsung“ gerokai aplenktų „HTC“.

Labai tikėtina, kad „Galaxy S7“ turės naują USB Type-C jungtį. Šiandien vis daugiau išmaniųjų telefonų turi šį standartą, todėl „Samsung“ kompanijai paprasčiausiai nelieka priežasčių nesilaikyti šios tendencijos.

„Galaxy S7“ irgi turės pirštų atspaudų skaitytuvą. Kur kad įdomesni gandai susiję su tuo, kad naujasis flagmanas palaikys išorines atminties korteles iki 128 GB. Priminimui: „Galaxy S6“ tokios galimybės neturi. Jei ši informacija pasitvirtintų, ko gero vidinė atminties talpa sumažėtų iki 32 GB ar 64 GB.

Kaina

Kol kas nėra jokių žinių apie „Galaxy S7“ kainą. Žinoma, naujiena kainos labai daug ir ko gero prasidės mažiausiai nuo 650 dolerių.




Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama