Elektronika.lt
 2024 m. spalio 11 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Spalio 10 d. 20:33
„Logitech“ pristatė POP piktogramų klavišus
Spalio 10 d. 18:23
Su savo balso klonu bandė išvilioti pinigų: įspėja, kad ateityje šia technologija gali pasinaudoti sukčiai
Spalio 10 d. 16:25
Veiklą pradėjo didžiausias Baltijos šalyse saulės energijos parkas
Spalio 10 d. 14:25
„Renault Emblème“ koncepcija verčia naują lapą automobilių istorijoje
Spalio 10 d. 12:18
Nuo motociklų iki NASA teleskopų ir juodųjų skylių: „Caltech“ profesorius Jonas Žmuidzinas apie Visatos principus
Spalio 10 d. 10:13
„Nivel System“: moderni matavimo įranga jūsų projektų sėkmei
Spalio 10 d. 08:11
Šilumos siurbliai: nauda ir privalumai
Spalio 9 d. 20:50
Lietuvių įrengta 375 kW saulės elektrinė aprūpins elektra pabėgėlių stovyklą Sakartvele
Spalio 9 d. 17:30
Iš tekstų į transliacijas ir „Snapchat“ vykdoma „TikTokizacija“: kas vyksta su dabartiniais socialiniais tinklais?
Spalio 9 d. 14:09
SAP papildo DI asistentą „Joule“ bendradarbiavimo galimybėmis
FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods
Reklama
 Straipsniai » Įvykiai, visuomenė Dalintis | Spausdinti

„Pigu.lt“ pristato naujos kartos 3.0 parduotuvę

Publikuota: 2016-11-03 16:56
Tematika: Įvykiai, visuomenė
Skirta: Pradedantiems
Inf. šaltinis: Pranešimas žiniasklaidai

Didžiausia internetinė parduotuvė Lietuvoje „Pigu.lt“ sujungė tradicinę ir internetinę prekybą ir atidarė naujos 3.0 kartos parduotuvę. „Omni-channel“ formato parduotuvėje, įsikūrusioje Vilniuje Žvėryne, klientai gali naudotis geriausiomis internetinės ir tradicinės parduotuvės savybėmis: apžiūrėti ir pačiupinėti prekes bei įsigyti jas greitai, nestovėdami eilėse.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

Didžiausia internetinė parduotuvė Lietuvoje „Pigu.lt“ sujungė tradicinę ir internetinę prekybą ir atidarė naujos 3.0 kartos parduotuvę. „Omni-channel“ formato parduotuvėje, įsikūrusioje Vilniuje Žvėryne, klientai gali naudotis geriausiomis internetinės ir tradicinės parduotuvės savybėmis: apžiūrėti ir pačiupinėti prekes bei įsigyti jas greitai, nestovėdami eilėse. „Pigu.lt“ prognozuoja, kad per pirmuosius metus parduotuvė ir joje veikiantis prekių atsiėmimo centras sugeneruos 1 mln. Eur. apyvartą, o per dieną aptarnaus iki 5 tūkst. klientų ir atiduos 10 000 prekių Kalėdiniu periodu.

„Pigu.lt“ pristato naujos kartos 3.0 parduotuvę

„Tyrimai rodo, kad internetinę prekybą vartotojai vertina dėl greitesnio ir patogesnio apsipirkimo, didesnio asortimento ir geresnių kainų, tačiau, „Eurostat“ duomenimis, trys ketvirtadaliai vartotojų prekes vis dar nori pamatyti gyvai, pačiupinėti. Reaguodami į vartotojų poreikius, pristatome vienintelę tokią Baltijos šalyse parduotuvę, kurioje susipina apsipirkimo internetu patogumas ir greitis bei vis dar vertinamas sąlytis su prekėmis. Kol kas tokia parduotuvė veiks Vilniuje, ateityje, matydami klientų poreikius, neatmetame galimybės tokias parduotuves atidaryti ir kituose didžiuosiuose miestuose bei Latvijoje ir Estijoje“, – naują parduotuvę pristato Dainius Liulys, „Pigu.lt“ generalinis direktorius.

„Pigu.lt“ pristato naujos kartos 3.0 parduotuvę

Atidarydama naujos koncepcijos parduotuvę, įmonė tikisi paskatinti įvairių baimių ir abejonių turinčius žmones pabandyti apsipirkti internetu. Šioje parduotuvėje klientai, išsirinkę prekę, turės užsirašyti jos ID kodą, susirasti prekę prie vieno iš 8 įrengtų kompiuterių, užsakyti, tuomet išsimušti eilės numerį ir vėliausiai per 5 min. prekę galės atsiimti prie kasos. Dalį prekių klientai galės imti tiesiai iš ekspozicijos.

Iš viso parduotuvės ekspozicijoje bus 2500 skirtingų prekių pavadinimų iš 14 skirtingų kategorijų. Greta įrengtame sandėlyje papildomai bus dar 1000 prekių. Dėl įdiegtos modernios sandėlio sistemos, prekės bus suruošiamos per 5 min. Prie parduotuvėje esančių kompiuterių klientai galės užsakyti ir prekių iš viso „Pigu.lt“ asortimento, o jas atsiimti bus galima vėliau tą pačią ar kitą dieną čia pat veikiančiame prekių atsiėmimo centre ar gauti į namus, biurą ar paštomatus.

„Parduotuvėje įdiegėme inovatyvias sandėlio aptarnavimo sistemas, leidžiančias užtikrinti dar didesnį prekių suruošimo greitį, bei mūsų rinkoje dar nenaudojamas elektronines etiketes. Šios etiketės leidžia operatyviai perteikti internete greitai besikeičiančias kainas ir tai leidžia daryti ne tik realiu laiku, bet ir minimaliais kaštais, nes nereikia gausybės žmonių, kasdien keičiančių kainas, kad užtikrintų klientams teisingą informaciją“, – sako D. Liulys.

„Pigu.lt“ pristato naujos kartos 3.0 parduotuvę

Baltijos šalys – didelio potencialo e. rinka

„Pigu.lt“ vadovas pabrėžia, kad tiek Lietuvos, tiek kitų Baltijos šalių internetinės prekybos rinka turi didelį potencialą augti, tad tikimasi, kad naujoji parduotuvė paskatins žmones drąsiau apsipirkti internetu, ir prisidės prie spartesnio internetinės prekybos augimo.

2015 m. statistikos departamento duomenimis, iš 6 mln. Baltijos šalių vartotojų 1,6 mln. yra pirkę internetu, prognozuojama, kad 2016 m šis skaičius sieks 1,8 mln pirkėjų. Aktyviausiai internetu apsiperka estai. Pernai 59 proc. estų bent kartą pirko internetu. Lietuva atsilieka labiausiai – pernai internetu pirko 32 proc. lietuvių, o Latvijoje – 38 proc. gyventojų. Internetinė prekyba labiausiai išplėtota Šiaurės Europoje, čia 2015 m. internetu pirko 69 proc. gyventojų.

Atitinkamai skiriasi ir išlaidos apsiperkant internetu. „Ecommerce News“ duomenimis, pernai vienos mažiausių išlaidų perkant internetu teko lietuviams – vidutiniškai 356 Eur per metus (latviams 367 Eur, estams 468 Eur). Daugiausiai išleido norvegai – 2448 Eur.

„Pigu.lt“ pristato naujos kartos 3.0 parduotuvę

„Prognozuojame, kad iki 2021 m. lietuviai vidutiniškai internetu išleis virš 1000 Eur per metus ir tai bus dvigubai daugiau nei šiais metais ir tiek, kiek vidutiniškai išleidžiama Centrinėje Europoje ir tokios šalyse kaip Vokietija. Potencialas rinkos augimui yra išties didelis, nes atotrūkis nuo Vakarų ir Šiaurės Europos vis dar labai žymus, todėl tai suteikia prielaidas ir mūsų grupės augimo perspektyvoms. Augs ne tik žmonių dalis, kuri perka internete, bet ir vidutinė išleidžiama suma, nes vis daugiau kasdienių pirkinių bus patikėta internetui, – prognozuoja „Pigu.lt“ generalinis direktorius. – Šiais metais „Pigu grupės“ apyvarta augo 30 proc., tokį tempą prognozuojame išlaikyti ir ateinančius 5 metus. Planuojame, jog jau kitų metų pabaigoje grupės apyvarta pasieks 100 mln. Eur“.

Planuojama, jog šiais metais „Pigu grupės“ konsoliduota apyvarta sudarys 72 mln. Eur, Lietuvoje „Pigu.lt“ apyvarta sieks beveik 43 mln. Eur. Prognozuojama, kad iki metų galo „Pigu grupėje“ bus suruošta 1,5 mln. užsakymų ir kas antras, kuris perka prekes internetu Lietuvoje, bei kas trečias Baltijos šalyse bus pirkęs „Pigu grupės“ e. parduotuvėse. Kitais metais „Pigu.lt“ tikisi, jog pirkėjų internetu skaičius išaugs dar 200 tūkst. Baltijos šalyse ir bent pusę jų pirkimą išbandys „Pigu grupėje“. Tam per ateinančius 5 metus numatyti 6 mln. Eur investicijų, nukreiptų į apsipirkimo mobiliaisiais įrenginiais vystymą, logistikos ir aptarnavimo gerinimą, o tai leistų prekes tą pačią dieną pristatyti visoje Lietuvoje, taip pat į asortimento didinimą bei sandėlių plėtrą.

„Pigu.lt“ pristato naujos kartos 3.0 parduotuvę

Naujoji „Pigu.lt“ parduotuvė įsikūrusi Saltoniškių g. 29. Darbo dienomis ji veiks nuo 9.00 iki 20.00 val., šeštadieniais nuo 10.00 iki 17.00 val., sekmadieniais nuo 10.00 iki 15.00 val. Joje taip pat veiks ir „Pigu.lt“ prekių atsiėmimo centras. Kitas prekių atsiėmimo centras ir toliau veiks Žirmūnuose, Lakūnų g. 30.




Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama