Elektronika.lt
 2024 m. spalio 11 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Spalio 11 d. 16:45
„Philips“ pristato du išskirtinius „Evnia“ serijos žaidimų monitorius
Spalio 11 d. 14:26
Verslo gynybai nuo kibernetinių atakų šiandien prireikia viso saugumo centro: jį galima tiesiog išsinuomoti
Spalio 11 d. 12:20
Dirbtinis intelektas ir gerovės valstybė: ar esame pasirengę pokyčiams?
Spalio 11 d. 10:28
„Samsung“ konferencijos naujienos: DI proveržis išmaniuosiuose namuose ir svarbiausi programinės įrangos atnaujinimai
Spalio 11 d. 08:40
„Scania“ pasiekė svarbų tvaresnės gamybos tikslą
Spalio 10 d. 20:33
„Logitech“ pristatė POP piktogramų klavišus
Spalio 10 d. 18:23
Su savo balso klonu bandė išvilioti pinigų: įspėja, kad ateityje šia technologija gali pasinaudoti sukčiai
Spalio 10 d. 16:25
Veiklą pradėjo didžiausias Baltijos šalyse saulės energijos parkas
Spalio 10 d. 14:25
„Renault Emblème“ koncepcija verčia naują lapą automobilių istorijoje
Spalio 10 d. 12:18
Nuo motociklų iki NASA teleskopų ir juodųjų skylių: „Caltech“ profesorius Jonas Žmuidzinas apie Visatos principus
FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods
Reklama
 Straipsniai » Elektronika, technika Dalintis | Spausdinti

Geriausių šių metų robotinių dulkių siurblių TOP 8

Publikuota: 2016-08-10 07:10
Tematika: Elektronika, technika
Skirta: Pradedantiems
Aut. teisės: ©Robotika.lt
Inf. šaltinis: Robotika.lt

Dulkių siurbimas – tai varginantis ir nuobodus užsiėmimas. Taigi kodėl jo nepatikėjus robotams? Šie robotiniai pagalbininkai, kurių kaina gali svyruoti nuo 100 iki 1000 eurų, padės jums sutaupyti daug brangaus laiko. Tačiau parduotuvėse gausėjant robotinių siurblių asortimentui ir jų technologijoms vis tobulėjant, sunku išsirinkti, kuris aparatas geriausiai patenkins jūsų poreikius.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

Dulkių siurbimas – tai varginantis ir nuobodus užsiėmimas. Taigi kodėl jo nepatikėjus robotams? Šie robotiniai pagalbininkai, kurių kaina gali svyruoti nuo 100 iki 1000 eurų, padės jums sutaupyti daug brangaus laiko. Tačiau parduotuvėse gausėjant robotinių siurblių asortimentui ir jų technologijoms vis tobulėjant, sunku išsirinkti, kuris aparatas geriausiai patenkins jūsų poreikius. Portalas Tomsguide.com sudarė geriausių šiuo metu rinkoje esančių arba netrukus pasirodysiančių siurblių „topą“.

Geriausių šių metų robotinių dulkių siurblių TOP 8

Prieš perkant robotinį siurblį, svarbus žinoti, kokiems valymo darbams jį naudosite – vien dulkių siurbimui ar ir stambesnių šiukšlių surinkimui. Ar norite, kad robotinis pagalbininkas tik siurbtų, ar jums taip pat reikia ir drėgno valymo funkcijos? Taip pat būtina atkreipti dėmesį dulkių surikimo indo dydį (jis nulems, kaip dažnai reikės jį ištuštinti) bei filtravimo sistemų pajėgumus, ypač jei jus kamuoja alergijos.

Žemiau pateikiamas geriausių robotinių dulkių siurblių top aštuonetukas. Taip pat pabrėžiami jų trūkumai bei privalumai, atsižvelgiant į vartotojų išsakytus pastebėjimus. Sąrašo robotų eiliškumas – atsitiktinis, robotai pasižymi gan skirtingais pranašumais, todėl, kuris iš jų iš ties yra vertas pirmosios vietos, pasakyti gali tik patys vartotojai.

„iRobot Roomba 880“

Žodis „Roomba“, tapo kone robotinio dulkių siurblio sinonimu ir tam yra svarių priežasčių. Viena jų – itin aukšta „Roomba“ siurblių kokybė. Kompanijos „iRobot“ sukurtas „Roomba 880“ modelis savyje sujungia pažangiausias siurbimo ir autonominės navigacijos technologijas. Siurblyje įrengtas HEPA filtras, o tai reiškia, kad surenkamos net už žmogaus plauko storį smulkesnės dalelės.

Naudojantis nuotoliniu valdymu, galima pasirinkti daugybę jau iš anksto užprogramuotų valymo režimų, pakeisti juos valymo metu arba pačiam perimti roboto kontrolę. Prie „Roomba 880“ roboto taip pat pridedami du įtaisai, vadinami švyturiais. Jų pagalba padėsite robotui orientuotis patalpose arba neleisite robotui patekti į tam tikras pasirinktas teritorijas.

Privalumai. Vartotojai itin džiaugiasi tuo, kad robotas puikiai veikia kone ant bet kokio paviršiaus. Taip pat „Roomba 880“ reikalauja itin mažai priežiūros. Tai puikus aparatas užimtiems ir savo laiką tausojantiems žmonėms. Dėl savo itin pažangių filtravimo sistemų, robotas laikomas vienu geriausiu pagalbininku alergijas turintiems žmonėms.

Trūkumui. Vartotojams patinka, kad robotas sugeba pats įsikrauti, tačiau „Roomba 880“ baterija greitai išsenka. Taip pat robotui siurbiant stambesnius objektus, jis kartais užsikemša, todėl tenka jį atidaryti ir ranka pašalinti kliuvinius.

„Neato Botvac 85“

Naujausias „Neato“ kompanijos gaminys „Botvac 85“ – tai galingas robotas, kuris specialiai kurtas gyvūnų plaukų rinkimui. Siurblys aprūpintas dideliais šepetėliais ir mentėmis, padedančiomis iš kilimų pašalinti plaukus ir kitas smulkias daleles. Taip pat ji turi ne vieną, o net tris filtrus. Robotas naviguojasi lazerine sistema, kuri sukuria kambario žemėlapį, padedantį kruopščiai išvalyti kiekvieną namų kampą.

Privalumai. Vartotojams itin patinka šio roboto kaina, kuri kur kas priimtinesnė nei konkurentų siūlomų produktų. Robotas giriamas už tai, kad gali iš naujo pradėti siurbimą, nuo tos pačios vietos, kurią siurbė prieš tai.

Trūkumai. Vienas didžiausių šio robotų trūkumų, tai jog jam sunkiai sekasi nuo lygaus paviršiaus „perlipti“ ant kilimo. Taip pat jam gan sunkiai sekasi dorotis su ilgais plaukais.

„Moneual RYDIS H68 Pro“

Robotas puikiai tiks kietmedžio grindims, nes jame įtaisytos sauso ir šlapio valymo sistemos, o taip pat ir siurbimo funkcijos. RYDIS net geba vienu metu valyti ir siurbti. Siurblys pripildomas vandeniu, kuriuo drėkina savo valymo šluostes. Kaip ir kiti robotiniai siurbliai, RYDIS pasižymi dideliu švarinimo režimų pasirinkimu – nuo paprasto siurbimo iki „dvigubo giluminio valymo“. Taip galėsite pasirinkti geriausią valymo būdą bet kokiam paviršiui.

Privalumai. Šis siurblys giriamas už savo hibridines valymo sistemas bei daugybės skirtingų siurbimo režimų pasirinkimo galimybę. Vartotojams itin patinka „Moneual Rydis H68 Pro“ valymo šluosčių veikimas.

Trūkumai. Vartojai skundžiasi, kad šio siurblio priekiniai šepetėliai dažnai apsineša plaukais. Taip pat minima, jog susidūrus su siurblio valdymo problemomis ar iškilus klausimams, sunku rasti reikiamos informacijos.

„Infinuvo CleanMate QQ-2 BASIC“

Tai geriausias robotinis siurblys, kokį tik galite įsigyti už mažiau nei 150 eurų. Be siurbimo sistemos „Infinuvo CleanMate QQ-2 BASIC“ taip pat turi ir UV šviesos lempas, naikinančias bakterijas, mikrobus ir alergenus. Siurblys itin žemas, todėl nesunkiai palys po stalais, lovomis ar kitais baldais.

Tiesa, žema roboto kaina reiškia, jog prie jo nepridedama automatinė baterijos įkrovimo sistema.

Privalumai. Vartojai džiaugiasi patrauklia roboto kaina, už kurią gausite visas pagrindines robotinio dulkių siurblių funkcijas. Taip pat „Ifinuvo“ siurblys giriamas už tai, kaip puikiai „siurbliuoja“ plytelėmis išklotas grindis.

Trūkumai. Žemas roboto profilis taip pat reiškia, jog jis nesunkiai gali užstrigti palindęs po spinta ar kitu baldu. Taip pat robotas nepasižymi ilgu baterijos veikimu.

„Roomba 980“

Šis „debesies“ sistemos robotas turi nuosavą „iOS“ operacinės sistemos programėlę, kurios pagalba galėsite pasirinkti siurbimo režimus bei keisti siurblio darbo parametrus. 980 modelis jaučia, kada atsitrenks į kliūti ir sugeba išvengti rimtų susidūrimų. Taip pat jis dvigubai galingesnis už savo pirmtakus. Jeigu siurblio baterija išsenka, kurios paprastai užtenka 2 valandų veikimui, jis automatiškai grįžtą į įkrovimo stotelę.

Privalumai. Tai tiesiog geresnė „Roomba 880“ robotinio siurblio versija. Vartojai džiaugiasi puikias 980 modelio siurbimo rezultatais. Robotas nuostabiai darbuojasi tiek su purvu, tiek su plaukais.

Trūkumai. Roboto baterijos veikimo laikas gan trumpas. Taip pat vartotojai skundžiasi ne visada tikslia roboto navigacine sistema bei prasta išmaniesiems telefonams skirta valdymo programėle.

„iRobot Braava Jet“

Tai mažiausias ir pigiausias „iRobot“ kompanijos robotinis siurblys. „Braava Jet“ sukurtas skysčių bei purvo šalinimui nuo kietmedžio grindų bei vonios ir virtuvės švarinimui. Robotas automatiškai gali persiorientuoti į sausą, drėgną ar šlapią valymo režimą.

Privalumai. Vartotojams patinka šio roboto ilgas baterijos veikimo laikas bei tai, kad jis geba automatiškai nutraukti drėgno ar šlapio valymo režimą, užvažiavęs ant kilimo ar kito drėgmei neatsparaus paviršiaus. Tai puikiausias kainos ir kokybės derinys, ieškantiems siurblio kietiems paviršiams.

Trūkumai. Vienas didžiausių nusiskundimų – tai kad roboto veikimui sutrikus, šis tiesiog ima pypsėti taip perspėdamas vartotoją apie iškilusią problemą. Įspėjamosios žinutės roboto ekrane būtų kur kas patogesnės. Taip pat robote negalėsite naudoti savo pasirinktų valymo priemonių.

„Neato Botvac Connected“

Robotas valdomas išmaniąja programėle, skirta „Android“ ir „iOS“ operacinės sistemos telefonams. Jos dėka galėsite iš anksto suplanuoti siurblio darbo grafiką bei netgi realiuoju laiku perimti jo valdymą. „Botvac“ turi du valymo režimus ir filtrą, kuris sulaiko net 0,3 mikronų dydžio daleles. Lazerinis jutiklis sudaro patalpų žemėlapius, kurie padeda robotui efektyviai naviguotis. Baterijai išsekus, „Botvac“ automatiškai sugrįš į įkrovimo stotele ir toliau tęs darbus toje pačioje vietoje, kurioje ir baigė siurbti.

Privalumai. Vartotojams kone labiausiai patinka šio roboto išmanioji valdymo programėlė, o ypač funkcija visiškai perimti jo kontrolę. Norint kruopščiai išvalyti namus, su „Botvac“ pagalba net nereikia pakilti nuo sofos.

Trūkumai. Vartojai skundžiasi, kad autonominiu režimu veikiantis robotas dažnai užstringa tarp baldų ir kartais „pasimeta“ sudėtingose ir naujose aplinkose. Todėl robotą tenka prižiūrėti, o tai ne itin puiki ypatybė, kai norima užsiimti kita veikla.

„Dyson 360 Eye“

Šis „Dyson Cyclone“ siurbimo technologija aprūpintas robotas pasižymi dideliu pajėgumu. Taip pat ir nemenka kaina. „360 Eye“ modelis gan aukšto korpuso, todėl jam nelengva palysti po baldais. Siurblyje įtaisyta 360 laipsnių kampu vaizdus fiksuojanti kamera, kurios dėka robotas orientuojasi aplinkoje. Ja fiksuojamus vaizdus galima peržiūrėti išmaniąja programėle savo telefone. Deja roboto baterija išsenka per maždaug 45 minutes.

Privalumai. Didžiausi roboto pliusai, tai galinga siurbimo sistema, leidžianti tinkamai išvalyti bet kokius paviršius, bei patogi išmaniesiems telefonams skirta valdymo programėlė.

Trūkumai. Robotas sunkiai juda ankštose erdvėse. Taip pat baterijos veikimo laikas galėtų būti kur kas ilgesnis.


Robotika.lt



Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama