Elektronika.lt
 2024 m. spalio 12 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Spalio 12 d. 18:19
Absorbcinis šilumos siurblys: nauda vilniečiams, išskirtinė patirtis – generaliniam rangovui
Spalio 12 d. 14:27
Išmaniųjų telefonų kameros ir belaidžiai dulkių siurbliai: kokios dar technologijos į mūsų kasdienybę „nusileido“ iš kosmoso?
Spalio 12 d. 10:44
„Dacia“ plečia modelių gamą – pristato naujovių kupiną „Bigster“
Spalio 11 d. 20:35
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Spalio 11 d. 18:16
IRT sektorius 2030 m. gali sudaryti 20 proc. Lietuvos BVP
Spalio 11 d. 16:45
„Philips“ pristato du išskirtinius „Evnia“ serijos žaidimų monitorius
Spalio 11 d. 14:26
Verslo gynybai nuo kibernetinių atakų šiandien prireikia viso saugumo centro: jį galima tiesiog išsinuomoti
Spalio 11 d. 12:20
Dirbtinis intelektas ir gerovės valstybė: ar esame pasirengę pokyčiams?
Spalio 11 d. 10:28
„Samsung“ konferencijos naujienos: DI proveržis išmaniuosiuose namuose ir svarbiausi programinės įrangos atnaujinimai
Spalio 11 d. 08:40
„Scania“ pasiekė svarbų tvaresnės gamybos tikslą
FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods
Reklama
 Straipsniai » Elektronika, technika Dalintis | Spausdinti

„CES 2016“ parodoje „Huawei“ pristatė „Mate 8“ telefoną ir moterišką išmanųjį laikrodį

Publikuota: 2016-01-08 12:16
Tematika: Elektronika, technika
Skirta: Pradedantiems
Inf. šaltinis: Pranešimas žiniasklaidai

„CES 2016“ parodoje „Huawei“ Vartotojų verslo grupė pasauliui pristatė „Huawei Mate 8“ išmanųjį telefoną ir naujas „Huawei Watch“ versijas – „Jewel“ ir „Elegant“, sukurtas bendradarbiaujant su „Swarovski‘s Gemstone Business“. Šiomis naujovėmis bendrovė tęsia savo tradiciją tiekti rinkai aukščiausios kokybės įrenginius, atspindinčius pasaulio klientų poreikius ir skatinančius vartotojų lojalumą.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

„CES 2016“ parodoje „Huawei“ Vartotojų verslo grupė pasauliui pristatė „Huawei Mate 8“ išmanųjį telefoną ir naujas „Huawei Watch“ versijas – „Jewel“ ir „Elegant“, sukurtas bendradarbiaujant su „Swarovski‘s Gemstone Business“. Šiomis naujovėmis bendrovė tęsia savo tradiciją tiekti rinkai aukščiausios kokybės įrenginius, atspindinčius pasaulio klientų poreikius ir skatinančius vartotojų lojalumą. Tuo tarpu naujosios išmaniųjų laikrodžių versijos pabrėžia augantį bendrovės dėmesį moterims.

CES 2016“ parodoje „Huawei“ pristatė „Mate 8“ telefoną ir moterišką išmanųjį laikrodį

„Mate 8“ – orientuotas į produktyvumą

„Mate 8“ pasižymi ištobulintu elegantišku dizainu, pabrėžiančiu 6 colių įstrižainės didelės raiškos ekraną. 2,5D išlenktas deimanto kietumo ekranas ir aviacinės klasės aliuminis sujungti be linijų, todėl suteikia telefonui elegantiško grožio ir praktiškumo.


Telefonas veikia „Huawei EMUI 4.0“ ir „Android Marshmallow 6.0“ operacinių sistemų pagrindu ir siūlo šimtus funkcijų pagerinimų ir patobulinimų, įskaitant įdiegtą automatinės defragmentacijos paslaugą, kuri leidžia pratęsti sistemos darbo optimizavimą. Telefone įdiegtas ir ekrano padalijimo režimas, dėl kurio galima produktyviau naudoti kelias programas vienu metu.

„Naujasis modelis atitinka verslo stiliaus poreikius – šis sparčiai veikiantis išmanusis telefonas leidžia dirbti žymiai efektyviau. Jame nepriekaištingai dera našumas ir ilgas baterijos veikimo laikas, todėl naudotojams suteikiama galimybė niekuomet neprarasti ryšio ir būti produktyvesniems visais gyvenimo atvejais. Dėl galingos mikroschemos, didelės talpos baterija ir stilingo dizaino „Huawei Mate 8“ yra idealus pasirinkimas šiuolaikiniam skubančiam profesionalui“, – sako Kevin Ho, „Huawei“ Vartotojų verslo grupės Telefonų produktų linijos prezidentas.

Įkrautas per 30 minučių veikia dvi paras

Dėl įdiegtos aukštos klasės techninės įrangos „Mate 8“ yra pirmasis išmanusis telefonas, veikiantis su „Kirin 950“ mikroschema, leidžiančia iki 100 proc. padidinti centrinio ir iki 125 proc. grafinio procesorių galią bei, lyginant su „Kirin 925“ mikroschema, padidinti veiksmingumą 70 proc. Telefonas veikia su 4 A72 2,3 GHz ir 4 A53 1,8 GHz procesoriais, kurie padeda užtikrinti energijos tausojimo ir aukšto produktyvumo balansą.

Dėl 4000 mAh didelės talpos baterijos „Mate 8“ pasižymi pramonėje pirmaujančiu energijos taupymu ir gali būti naudojamas įprastiniu režimu ilgiau nei dvi dienas. Su greito įkrovimo technologija telefonas įsikrauna per vos 30 minučių – 105 proc. greičiau nei „Apple iPhone 6S Plus“. Vidutiniškai telefoną naudojantys asmenys gali vienu įkrovimu naudoti įrenginį 2,36 dienas, o dažnai naudojantys – 1,65 dieną. „Mate 8“ taip pat pasižymi pažangia šešių sluoksnių šilumine mechanika – ji šilumą išsisklaido greičiau, todėl telefoną malonu laikyti rankose, o ir energijos sunaudojama mažiau.

CES 2016“ parodoje „Huawei“ pristatė „Mate 8“ telefoną ir moterišką išmanųjį laikrodį

Valdymas – dar paprastesnis

Telefone įdiegta naujos kartos pirštų atspaudų saugos funkcija su didesnės apsaugos technologija. Apskritas pirštų atspaudų atpažinimo jutiklis 10 proc. padidina veiksmingo atpažinimo plotą. Tuo tarpu jutiklio dizainas atrakinimo greitį padidina 100 proc., o trys saugos lygiai užtikrina didesnę apsaugą.

„Mate 8“ palaiko du pirštų atspaudų sąsajos standartus („FIDO“ ir „Android M“) tam, kad būtų patobulinta apmokėjimo išmaniuoju telefonu funkcija. Galingas centrinis procesorius šifruoja visą įrenginio atmintį realiu laiku. Tokiu būdu užtikrinama geresnė duomenų apsauga. Telefone įdiegtas ir „microSD" atminties kortelės užraktas, todėl duomenys pasiekiami tik įvedus slaptažodį – telefono vagystės atveju jie lieka saugūs.

Stulbinančios kokybės fotografavimo funkcija

Per trejus metus „Huawei“ investavo 98 mln. JAV dolerių į pirmojo patentuoto vaizdo jutiklio procesoriaus tobulinimą, siekdama užtikrinti greitesnio fokusavimo, ryškumo ir tikslesnių spalvų funkcijas. Profesionalų komandai pavyko padidinti kameros apdorojimo greitį, o tai lėmė, kad proceso pralaidumas išaugo 4 kartus 14 bitų tikslumu.

Telefone įdiegta ir visiškai nauja „Sony 16 MP IMX298“ kamera, kuri 23 proc. padidina jutiklio dydį ir leidžia užfiksuoti kvapą gniaužiančias nuotraukas; taip pat įdiegta 8 MP priekinė kamera su nauju grožį pabrėžiančiu algoritmu, leidžiančiu fotografuoti tobulas „asmenukes“.

Laisvų rankų funkcija – net ir triukšmingoje aplinkoje

Telefone įdiegta „Super Hands-Free 3.0“ technologija, leidžianti naudoti laisvų rankų funkciją bet kokioje aplinkoje – ji leidžia mėgautis aiškiu pokalbio garsu net 3 metrų atstumu. Dėl 120 laipsnių diapazono garso priėmimo ir triukšmo sumažinimo režimo konferenciniai pokalbiai tapo aiškesni nei kada nors anksčiau. „Mate 8“ telefonas taip pat turi įvairiakrypčio garso įrašymo ir kryptinio garso atkūrimo funkciją. Trys mikrofonai automatiškai nustato garso šaltinius ir įrašo iš visų krypčių sklindančius balsus. Garso atkūrimo metu žmonės gali pasirinkti garso šaltinio, kurį nori girdėti, kryptį. Telefone taip pat įdiegtas dokumentų reguliavimo kameros režimas, automatiškai ištiesinantis kreivai fotografuojamus vaizdus.

Telefonas palaiko ryšį visame pasaulyje ir daugiau ryšio technologijų nei bet kuris kitas dviejų SIM kortelių telefonas, įskaitant 2G, 3G ir 4G 217 šalių ir regionų pagal 1334 operatorių nustatymus. Todėl šis telefonas yra tobulas pasirinkimas po pasaulį keliaujančiam verslininkui.

„Mate 8“ bus galima įsigyti 30 šalių. Telefono kaina – nuo 599 iki 699 eurų, priklausomai nuo talpos. Pirkėjams siūlomos keturios elegantiškos spalvos: šampano auksinė, mėnulio sidabrinė, kosmoso pilka ir mocha ruda.

CES 2016“ parodoje „Huawei“ pristatė „Mate 8“ telefoną ir moterišką išmanųjį laikrodį

„Huawei Watch“ – specialus dizainas moterims

Praėjusiais metais išleistų ir pripažinimo sulaukusių „Classic“, „Active“ ir „Elite“ serijos išmaniųjų laikrodžių gretas papildė naujieji „Jewel“ ir „Elegant“ serijos laikrodžiai – du stilingi, moterims skirti gaminiai. Papuoštas 1,5 mm dydžio 68-iais „Swarovski“ cirkonio kristalais, išdėstytais aplink rožinio aukso korpusą, „Jewel“ serijos laikrodis savo spindesiu ir žvilgesiu neturi lygių šiandieninėje išmaniųjų laikrodžių rinkoje. Santūresnis variantas – „Elegant“ serijos laikrodis, papuoštas įrėžtu rašto elementu aplink rožinio aukso korpusą.

„Huawei Watch“ naujos serijos laikrodžiai papuošti dviem originaliais itališkos odos dirželiais, kurie gali būti perlų baltumo arba safyro mėlynumo spalvų. Šiems laikrodžiams sukurta daugiau nei 40 ciferblatų, kaip ir originaliame modelyje, įskaitant 10 išskirtinių moterims skirtų variantų.

CES 2016“ parodoje „Huawei“ pristatė „Mate 8“ telefoną ir moterišką išmanųjį laikrodį

Mados ir technologijų derinys

„Jewel“ ir „Elegant“ serijos laikrodžiai pasižymi tokiomis aukščiausios klasės savybėmis, kaip ir originalios serijos „Huawei Watch“ laikrodis, o jų klasikinį Šveicarijos laikrodžių gamintojų įkvėptą dizainą sudaro įbrėžimams atsparus safyro kristalo, kurį dažniausiai renkasi aukštos klasės šveicariškų prekių ženklų atstovai, dangtelis, dengiantis apskritą 44 mm ciferblatą. Tvirtas rožiniu auksu padengtas šaltai kaltas nerūdijantis plienas dar labiau padidina laikrodžio tvarumą.

Laikrodis veikia „Android WearTM“ operacinės sistemos pagrindu ir tinka tiek „Android“, tiek „iOS“ sistemų naudotojams. Ši technologija skirta gauti perspėjimus apie skambučius, SMS žinutes ir el. laiškus. Laikrodyje taip pat įdiegta „Bluetooth“ funkcija, leidžianti prijungti belaides ausines. Tai suteikia galimybę sportuojant klausytis muzikos, o valdyti ją ir kitas funkcijas leidžia balso komandos. Širdies ritmo jutiklis tiksliai matuoja širdies ritmą, o 6 ašių judėjimo jutiklis gali sekti tokią veiklą kaip ėjimas, bėgimas, kopimas į kalnus. Šis klasikinio dizaino įkvėptas aukštos klasės laikrodis įkūnija erdvę, kurioje susijungia mada ir technologijos.




Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama