Elektronika.lt
 2024 m. spalio 13 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Spalio 13 d. 10:12
„Volkswagen“ pristato naująjį „Tayron“: įspūdinga erdvė ir aukščiausios klasės technologijos
Spalio 12 d. 18:19
Absorbcinis šilumos siurblys: nauda vilniečiams, išskirtinė patirtis – generaliniam rangovui
Spalio 12 d. 14:27
Išmaniųjų telefonų kameros ir belaidžiai dulkių siurbliai: kokios dar technologijos į mūsų kasdienybę „nusileido“ iš kosmoso?
Spalio 12 d. 10:44
„Dacia“ plečia modelių gamą – pristato naujovių kupiną „Bigster“
Spalio 11 d. 20:35
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Spalio 11 d. 18:16
IRT sektorius 2030 m. gali sudaryti 20 proc. Lietuvos BVP
Spalio 11 d. 16:45
„Philips“ pristato du išskirtinius „Evnia“ serijos žaidimų monitorius
Spalio 11 d. 14:26
Verslo gynybai nuo kibernetinių atakų šiandien prireikia viso saugumo centro: jį galima tiesiog išsinuomoti
Spalio 11 d. 12:20
Dirbtinis intelektas ir gerovės valstybė: ar esame pasirengę pokyčiams?
Spalio 11 d. 10:28
„Samsung“ konferencijos naujienos: DI proveržis išmaniuosiuose namuose ir svarbiausi programinės įrangos atnaujinimai
FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods
Reklama
 Straipsniai » Elektronika, technika Dalintis | Spausdinti

„Sony“ gaminiams – net šeši prestižiniai EISA titulai

Publikuota: 2014-08-18 11:16
Tematika: Elektronika, technika
Skirta: Pradedantiems
Inf. šaltinis: Pranešimas žiniasklaidai

Šįmet bendrovės „Sony“ gaminiams atiteko rekordinis Europos garso ir vaizdo asociacijos (EISA) apdovanojimų skaičius – už išskirtines kokybės ir valdymo ypatybes iš viso apdovanoti šeši bendrovės produktai. Fotografijos, vaizdo, garso ir mobiliųjų įrenginių srityse pelnyti įvertinimai demonstruoja „Sony“ sėkmę kuriant emociškai paveikius produktus ir taip įgyvendinant japonišku žodžiu „Kando“ pavadintą bendrovės viziją.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

Šįmet bendrovės „Sony“ gaminiams atiteko rekordinis Europos garso ir vaizdo asociacijos (EISA) apdovanojimų skaičius – už išskirtines kokybės ir valdymo ypatybes iš viso apdovanoti šeši bendrovės produktai. Fotografijos, vaizdo, garso ir mobiliųjų įrenginių srityse pelnyti įvertinimai demonstruoja „Sony“ sėkmę kuriant emociškai paveikius produktus ir taip įgyvendinant japonišku žodžiu „Kando“ pavadintą bendrovės viziją.

Europos profesionalus kompaktiškas sisteminis fotoaparatas 2014–2015 m. – „Sony α7R“

Patrauklios išvaizdos, nedidelis sisteminis fotoaparatas „α7R“ sugebės patenkinti pažengusių fotografų poreikius ir leis pamiršti apie bet kokius kompromisus. Šio fotoaparato korpuso priekyje ir gale įrengti du papildomi valdymo ratukai kartu su pagrindiniu valdymo ratuku, taip pat išlaikymo koregavimo ratukas suteikia galimybę intuityviai parinkti tinkamus nustatymus tuo metu, kai ieškoma geriausio kadro per didelės rezoliucijos „XGA OLED Tru-Finder“ vaizdo ieškiklį ar pasukamą 3 colių įstrižainės LCD ekranėlį.

„Sony“ gaminiams – net šeši prestižiniai EISA titulai

Įspūdingų parametrų 35 mm viso kadro dydžio „Exmor CMOS“ vaizdo jutiklis yra aprūpintas šviesos koncentravimo ir foto diodų išplėtimo technologijomis bei išsiskiria naujo tipo betarpiška konstrukcija, kuri eliminuoja tarpus tarp gretimų vaizdo taškų. Šios inovacijos leidžia efektyviau fiksuoti šviesos bangas ir užtikrina neprilygstamą vaizdo raišką, vaizdo jutiklio jautrumą ir mažą vaizdinio triukšmo lygį. Nepaisant gerokai didesnio vaizdo taškų skaičiaus negu įprastuose fotoaparatuose, jų dydis nėra sumažėjęs, todėl nuotraukų kokybė dėl to išlieka nepakitusi.

EISA komisijos komentaras: Sugebėjusi integruoti 35 mm viso dydžio vaizdo jutiklį į tokį mažą korpusą, „Sony“ sukūrė pirmą tokio tipo fotoaparatą pasaulyje už pakankamai patrauklią kainą. „Alpha 7R“ išsiskiria 36 mln. taškų raiška ir neturi šviesos filtro, kas leidžia gauti aukščiausios raiškos nuotraukas kompaktinių sisteminių fotoaparatų klasėje. Tuo metu procesorius „BIONZ X“ užtikrina ISO jautrumą iki 25600 su palyginti mažu vaizdinio triukšmo lygiu.

Europos kompaktinės klasės fotoaparatas 2014–2015 m. – „Sony DSC- RX100 III“

Įvilktas į patvarų ir kelionėmis pritaikytą aliuminio korpusą „Sony Cyber-Shot RX100 III“ tęsia šios serijos fotoaparatų tradiciją pasiūlydamas geriausias kompaktinės fotoaparatų klasės ypatybes. Be patobulinto objektyvo ir spartaus vaizdo apdorojimo procesoriaus šis fotoaparatas turi ištraukiamą „OLED Tru-FInder“ vaizdo ieškiklį, 180 laipsnių kampu pasisukantį LCD ekranėlį, pagerintas filmavimo galimybes.

„Sony“ gaminiams – net šeši prestižiniai EISA titulai

EISA komisijos komentaras: Pristačiusi „DSC-RX100 III“, „Sony“ patobulino įrenginį, kuris ir taip buvo vienas geriausių tarp kompaktiškų fotoaparatų. Aprūpintas savo pirmtako 20 mln. taškų raiškos 1 colio skersmens CMOS vaizdo jutikliu „DSC-RX100 III“ išlaiko nepakitusį korpuso dydį, nors jame įmontuotas 1,44 mln. taškų raiškos ištraukiamas OLED elektroninis ieškiklis. Sparčiai veikiantis objektyvas „F1.8-2.8 Vario Sonnar T*“, išsiskiriantis 24–70 mm židinio nuotolio atitikmeniu viso kadro dydžio fotoaparatuose, kartu su „BIONZ X“ vaizdo apdorojimo procesoriumi užtikrina aukštos raiškos, mažo vaizdinio triukšmo lygio nuotraukas net ir prastose apšvietimo sąlygose.

Europos filmavimo kamera 2014–2015 m. – „FDR-AX100“

„Sony FDR-AX100“ yra pirmoji 4K raiškos „Handycam“ serijos kamera, turinti didelio formato atvirkštinio apšvietimo 1,0 colio tipo „Exmor R CMOS“ vaizdo jutiklį. Gerokai didesnis vaizdo jutiklis negu įprastose vartotojams skirtose kamerose leidžia užfiksuoti keturis kartus didesnės raiškos vaizdą (3840x2160 taškų) ar išgauti estetišką išsiliejusio fono efektą.

4K raiškos vaizdo jutiklį papildo itin galingas „Sony“ vaizdo apdorojimo procesorius „BIONZ X“, kuris naudoja zoninio triukšmo mažinimo ir detalių atkūrimo technologijas atkurti natūraliam, dinamiškam vaizdui. Kameros funkcija „Cinematone Gamma/Colour“ ir progresinis 25p įrašymo režimas užfiksuotam vaizdui suteikia šiltų, turtingų atspalvių.

„Sony“ gaminiams – net šeši prestižiniai EISA titulai

EISA komisijos komentaras: Didelės raiškos televizorių savininkai nuo šiol gali kurti nuosavą 4K vaizdo medžiagą pasitelkę šią funkcionalią „Sony“ kamerą. Nors kamera yra lengva ir nedidelė, joje panaudoti aukštos kokybės komponentai, todėl ji gali tapti itin pažangiu kūrybiniu įrankiu. Keli įrašymo režimai, trys ND filtrų funkcijos ir lengvai koreguojami nustatymai suteikia tokių galimybių, kurių būtų galima tikėtis tik iš profesionalios įrangos.

Europos 4K Ultra HD televizorius 2014–2015 m. – „Sony KDL-65X9005B“

Didelės įstrižainės 4K raiškos televizorius „BRAVIA X9“ siūlo geriausius „Sony“ sprendimus – nepriekaištingai atkuriamą vaizdą, aukščiausios kokybės garsą bei rafinuotą dizainą. Nauja „X-tended Dynamic Range“ technologija atkuria dar ryškesnius ir gilesnį įspūdį paliekančius vaizdus. Unikali „TRILUMINOS Display“ technologija padeda pasiekti visavertę spalvinę gamą tiksliai perteikiant raudonos ir smaragdinės spalvos atspalvius.

Bet koks turinys yra sklandžiai išplečiamas iki 4K raiškos pasitelkus „4K X-Reality Pro“ vaizdo apdorojimo algoritmą. Per šį televizorių žiūrint tiek 4K, tiek HD formato turinį speciali „Sony“ 4K vaizdų duombazė užtikrina tikroviškas tekstūras, dinamišką spalvinę gamą ir kontrastą. Unikali šio televizoriaus „Wedge“ forma suteikia įrenginiui daugiau stabilumo, leidžia paprasčiau prie jo prijungti laidus, korpuse palikta daugiau vietos garsiakalbiams, atkuriantiems kokybiškesnį garsą.

„Sony“ gaminiams – net šeši prestižiniai EISA titulai

EISA komisijos komentaras: Dydis, garsas ir „Ultra HD“ raiška – viskas viename įspūdingame įrenginyje. „Sony“ televizorius „KDL-65X9005B“ puikiai tiks tiems, kurie siekia maksimalios kokybės kino teatro įspūdžių namuose. Ar žiūrėtumėte asmenines nuotraukas bei filmuotus vaizdelius, ar filmus iš „Blu-ray“ ir TV programų transliacijas, šis 65 colių ekrano įstrižainės televizorius su 4K vaizdo išplėtimo algoritmu paliks neišdildomą įspūdį.

Europos planšetinis kompiuteris 2014–2015 m. – „Xperia Z2 Tablet“

Sukurtas kruopščiai apgalvojus net mažiausias detales ir pasitelkus geriausias medžiagas „Sony Xperia Z2 Tablet“ yra ploniausias (jo storis – vos 6,4 mm) ir lengviausias (modelis su „Wi-Fi“ – 426 g, su 3G/LTE – 439 g) planšetinis kompiuteris pasaulyje. Remiantis unikaliu „Sony“ dizaino principu „OmniBalance“ pagamintas planšetinis kompiuteris išsiskiria elegantiškos formos, itin plonu, bet tvirtu ir subalansuotu korpusu. „Xperia Z2“ ne tik gerai atrodo ir yra patogus laikyti vienoje rankoje, bet jis taip pat atsparus vandeniui, todėl yra apsaugotas nuo neapdairių veiksmų ir jų nulemtų nemalonumų.

„Sony“ gaminiams – net šeši prestižiniai EISA titulai

EISA komisijos komentaras: Toks plonas, toks klasiškas – „Sony Xperia Z2“ yra neabejotinas EISA laimėtojas. Šis itin patrauklios formos planšetinis kompiuteris padarys įspūdį bet kuriam vartotojui dėl neįtikėtinos vaizdo kokybės, kurią įgalina 10,1 colio LCD IPS 1920x1200 taškų raiškos ekranas. Žaibiška veiksena išsiskiriančiame „Xperia Z2“ planšetiniame kompiuteryje naudojamas 2,3 GHz spartos keturių branduolių „Qualcomm“ procesorius „Snapdragon 801“, 3 GB operatyvioji atmintinė ir „Android 4.4“ operacinė sistema.

Europos skaitmeninis leistuvas 2014–2015 m. – „HAP-Z1ES“

Itin reiklių audiofilų poreikiams patenkinti sukurtas leistuvas „HAP-Z1ES HDD Audio Player“ geba išgauti aukščiausios kokybės muzikos garsus iš didelės raiškos garso failų. Muzikos failus galima talpinti 1 TB dydžio leistuvo diske, jie gali būti perkelti belaidžiu būdu ar iš asmeninio kompiuterio naudojantis specialia „HAP Music Transfer“ programa. Programa atnaujina diske esančią muzikos biblioteką automatiškai ją papildydama naujai atsiųstais kūriniais.

„Sony“ gaminiams – net šeši prestižiniai EISA titulai

EISA komisijos komentaras: Bendrovė, kuri išrado tokius muzikos industrijoje proveržį nulėmusius dalykus kaip ausinukas „Walkman“, kompaktinė plokštelė ir SACD plokštelių formatas, imasi naujos iniciatyvos siekdama „Hi-Fi“ garso atkūrimo įrenginius grąžinti į vartotojų pirkinių sąrašą. Jos „Hi-Fi“ produktų linijos priekyje yra skaitmeninis muzikos failų grotuvas „HAP-Z1ES“, turintis 1 TB talpos standųjį diską ir išplečiamąją USB jungtį. Šį grotuvą galima prijungti prie namų tinklo kabeliu ar per belaidį „Wi-Fi“ ryšį ir klausytis interneto radijo platformoje „vTuner“ ar iš jo disko atkurti aukštos kokybės muzikos failus.




Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama