Elektronika.lt
 2024 m. spalio 13 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Spalio 13 d. 18:29
Į ateitį su dirbtiniu intelektu: nauja programa Lietuvos moksleiviams leis paragauti inovacijų kūrėjų duonos
Spalio 13 d. 14:34
Nuo oro taršos stebėjimo iki išmaniojo transporto: „Vilnius Tech“ siekia tapti autonominių sistemų kompetencijų lyderiu
Spalio 13 d. 10:12
„Volkswagen“ pristato naująjį „Tayron“: įspūdinga erdvė ir aukščiausios klasės technologijos
Spalio 12 d. 18:19
Absorbcinis šilumos siurblys: nauda vilniečiams, išskirtinė patirtis – generaliniam rangovui
Spalio 12 d. 14:27
Išmaniųjų telefonų kameros ir belaidžiai dulkių siurbliai: kokios dar technologijos į mūsų kasdienybę „nusileido“ iš kosmoso?
Spalio 12 d. 10:44
„Dacia“ plečia modelių gamą – pristato naujovių kupiną „Bigster“
Spalio 11 d. 20:35
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Spalio 11 d. 18:16
IRT sektorius 2030 m. gali sudaryti 20 proc. Lietuvos BVP
Spalio 11 d. 16:45
„Philips“ pristato du išskirtinius „Evnia“ serijos žaidimų monitorius
Spalio 11 d. 14:26
Verslo gynybai nuo kibernetinių atakų šiandien prireikia viso saugumo centro: jį galima tiesiog išsinuomoti
FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods
Reklama
 Straipsniai » Elektronika, technika Dalintis | Spausdinti

Skaitmeninės „Panasonic“ vaizdo ir audiovizualinės technikos naujovės buvo pripažintos ir pelnė 2014 m. EISA apdovanojimus

Publikuota: 2014-08-18 10:19
Tematika: Elektronika, technika
Skirta: Pradedantiems
Inf. šaltinis: Pranešimas žiniasklaidai

„Panasonic“ paskelbė apie keturis 2014 m. Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) įsteigtus prestižinius apdovanojimus už naujoves, įdiegtas Europoje tiekiamoje plataus vartojimo elektroninėje vaizdo ir audiovizualinėje technikoje.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

„Panasonic“ paskelbė apie keturis 2014 m. Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) įsteigtus prestižinius apdovanojimus už naujoves, įdiegtas Europoje tiekiamoje plataus vartojimo elektroninėje vaizdo ir audiovizualinėje technikoje.

„Panasonic“ parodė savo stipriąją pusę ir patirtį skaitmeninės vaizdo technikos gamybos srityje ir gavo tris apdovanojimus: LUMIX DMC‐GH4 buvo įvertinta kaip geriausia Europoje 2014–2015 m. fotokamera ir vaizdo kamera; LUMIX DMC‐TZ60 – geriausia Europoje 2014–2015 m. kelioninė kompaktiška kamera; o LUMIX DMC‐FZ1000 – geriausia Europoje 2014–2015 m. kompaktiška kamera pažengusiems vartotojams. Taip pat sėkmė lydėjo audiovizualinės technikos kategorijoje – „Panasonic“ leistuvas DMP‐BDT700 buvo pripažintas geriausiu Europoje 2014–2015 m. BLU-RAY leistuvu.

GERIAUSIA EUROPOJE 2014–2015 M. FOTOKAMERA IR VAIZDO KAMERA – „Panasonic LUMIX DMC‐GH4“

Labiausiai iš kitų gaminių išsiskirianti ir atotrūkį tarp mėgėjams ir profesionalams skirtos fotografinės ir vaizdo įrangos mažinanti „Panasonic LUMIX GH4“ kamera keičiamu objektyvu nustebimo EISA vertinimo komisiją savo 4K vaizdo fiksavimo, išskirtinio mobilumo ir intuityvaus vaizdo fiksavimo įvairiomis aplinkos sąlygomis savybėmis.

Skaitmeninės „Panasonic“ vaizdo ir audiovizualinės technikos naujovės buvo pripažintos ir pelnė 2014 m. EISA apdovanojimus

Pripažindama LUMIX DMC-GH4 geriausia Europoje 2014–2015 m. fotokamera ir vaizdo kamera EISA komisija pastebėjo, kad „Panasonic LUMIX GH4“ yra viena iš daugiausiai funkcijų turinti tokio tipo kamera rinkoje. 16 milijonų taškų „Live MOS“ jutiklis fiksuoja aukštos kokybės vaizdus, yra 4K vaizdo įrašymo funkcija. Su šia kamera, naudodami nuo 2 iki 96 kadrų per sekundę vaizdo fiksavimo spartą, naudotojai galės fiksuoti lėtai ir greitai judančius objektus. Garsą galima įrašyti naudojant išorinį mikrofoną, o papildomai užsakoma „micro-HDMI“ jungtimi galima perduoti aukštos kokybės nesuspaustus 4K vaizdo failus. GH4 įdiegtas raiškaus tiesioginio vaizdo OLED ieškiklis ir ryškus 3 colių (76 mm) įstrižainės ekranas, nuo prastų oro sąlygų poveikio kamerą saugo tikriems profesionalams sukurtas magnio lydinio korpusas.

GERIAUSIA EUROPOJE 2014–2015 M. KELIONINĖ KOMPAKTIŠKA KAMERA – „Panasonic LUMIX DMC‐TZ60“

EISA komisija, išrinkusi LUMIX TZ60 geriausia Europoje 2014–2015 m. kelionine kompaktiška kamera pastebėjo, kad „Panasonic“ pirmieji pradėjo gaminti kompaktiškas kelioninės klasės kameras, todėl nenuostabu, kad su LUMIX TZ60 jie vis dar laimi šias lenktynes.

Skaitmeninės „Panasonic“ vaizdo ir audiovizualinės technikos naujovės buvo pripažintos ir pelnė 2014 m. EISA apdovanojimus

Naujausios „Panasonic LUMIX TZ“ serijos kompaktiškos kameros yra idealus palydovas, padėsiantis užfiksuoti jūsų kasdienių kelionių akimirkas, kad ir kuriame pasaulio krašte bebūtumėte. EISA komisija pastebėjo, kad šios naujausios laidos kelioninės kompaktiškos kameros suderintos darbui su neapdorotais failais, jose įdiegtas elektroninis ieškiklis ir naujas 30 kartų vaizdą artinantis „Leica DC Vario-Elmarit“, 24–720 mm (atitinkantis visą kadrą), F3.3- 6.4 diafragmos objektyvas, pagerintos vaizdo įrašymo savybės. Su pagerintu hibridiniu vaizdo įrašų optiniu vaizdo stabilizatoriumi TZ60 kompensuoja kameros judesius penkiomis kryptimis, todėl su šia kamera galima net esant dideliam nuotoliui nuo objekto daryti nuotraukas ir vaizdo įrašus aparatą laikant tiesiog rankoje. Papildomai keliautojų patogumui TZ60 kamerose įdiegtas GPS navigatorius ir „Wi-Fi“ su NFC parinkčių funkcija.

GERIAUSIA EUROPOJE 2014–2015 M. KOMPAKTIŠKA KAMERA PAŽENGUSIEMS VARTOTOJAMS – „Panasonic LUMIX DMC‐FZ1000“

Šiuo metu „Panasonic LUMIX FZ1000“ yra pažangiausia tarpinės klasės kamera. EISA komisija pastebėjo, kad tai pirmoji kompaktiška kamera su 4K vaizdo įrašymo funkcija su galimybe iš vaizdo įrašo padaryti 8 milijonų taškų nuotraukas.

Skaitmenines „Panasonic“ vaizdo ir audiovizualines technikos naujoves buvo pripažintos ir pelne 2014 m. EISA apdovanojimus

Puikių charakteristikų, kompaktiška ir aukštos kokybės kamera su visą laiką labai gerų charakteristikų režimu veikiančiu LEICA DC objektyvu, LUMIX FZ1000 iš kitų išsiskiriantis produktas, leidžiantis fiksuoti stulbinančiai aukštos kokybės vaizdus ir nesudėtingai kurti 4K vaizdo įrašus. Kartu su 4K vaizdo funkcija EISA komisija atkreipė dėmesį ir į puikias šios kameros fotografines savybes, kurias užtikrina 20 milijonų taškų rezoliucija ir ypač švariu vaizdo fiksavimu pasižymintis didelis 1 colio MOS jutiklis, na o išrankiems naudotojams vietoje JPEG formato siūloma naudoti neapdoroto formato funkciją. Vietose, kurios prastai apšviestos, ISO parinktį galima pakeisti į ISO 12 800. „Leica DC‐Vario‐Elmarit F2.8‐4“ objektyvas užtikrina visą kadrą atitinkantį židinio nuotolio diapazoną.

GERIAUSIAS EUROPOJE 2014–2015 M. „BLU-RAY“ LEISTUVAS – „Panasonic DMP‐BDT700“

Ir pagaliau šiuolaikinis „Panasonic BDT700“ „Blu-ray“ leistuvas, kurį EISA komisija pripažino aukščiausios kokybės vaizdo įrašus ir garsą atkuriančiu leistuvu ir puikiu namų kino atributu.

Skaitmeninės „Panasonic“ vaizdo ir audiovizualinės technikos naujovės buvo pripažintos ir pelnė 2014 m. EISA apdovanojimus

Su 4K 60p išvestimi BDT700 atkuria aukščiausią vaizdo kokybę ir lenkia savo konkurentus ne tik šiandien, bet ir keleriais metais. Naudodami HDMI 2.0 lizdą galėsite prijungti kitus 4K prietaisus ir mėgautis skaidriais kaip krištolas vaizdais ir vaizdo įrašais. BDT700 leistuve taip pat įdiegta 4K „Direct Chroma Up-scaling“ funkcija leidžia konvertuoti visą HD „Blu-ray“ medžiagą į stulbinantį 4K formatą. EISA komisija pastebėjo, kad patobulintos „UniPhier“ mikroschemos atskiria garso ir vaizdo signalų apdorojimo procesus su galimybe visiškai išjungti vaizdo apdorojimo procesą. Tokiu būdu galima atkurti ypač aukštos kokybės garso signalą, kuris perduodamas per atskiras analogines 7.1 kanalo išvestis, 192 kHz / 32 bitų DAC arba skaitmenines išvestis. Vaizdo ir garso kokybę nesudėtingai valdomoje aplinkoje galima reguliuoti įvairiausiais nustatymais, įskaitant spalvų ir gamos parinktimis. Pilnas HD „Blu-ray“ vaizdas atskleidžia įspūdingas detales, o DMP-BDT700 gali jas išryškinti iki THX patvirtinto 4K skyros lygmens. Papildomai šiame elegantiško dizaino leistuve įdiegta išorinių šaltinių atkūrimo per USB, SD kortelę ar namų tinklą funkcija (suderinta su aukšto skyros lygmens FLAC ir WAV failais) ir priėjimo prie „Panasonic Viera“ platformos. Apskritai, tai modernus ir novatoriškas diskų leistuvas.

1980 m. įkurta Europos vaizdo ir garso asociacija (EISA) bando ir vertina įvairias elektronines plataus vartojimo prekes. Kartu su 50 apie garso, vaizdo, mobiliąją ir fotografijai skirtą įrangą rašančių žurnalų naryste iš 20 Europos šalių, EISA apdovanojimai pripažįstami kaip vieni iš labiausiai vertinamų rekomendacijų plataus vartojimo technikai ir dažnai pirkėjams būna svarbiausias rodiklis priimant sprendimą.




Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama