Elektronika.lt
 2024 m. spalio 9 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Spalio 9 d. 08:26
BMW pristatė laukiamiausią sezono motociklą „BMW R 1300 GS Adventure“
Spalio 8 d. 20:20
Kam elektromobiliui gali reikėti vidaus degimo variklio?
Spalio 8 d. 17:45
Superkompiuteris – galingas įrenginys, galintis pasitarnauti ir moksle, ir kine
Spalio 8 d. 14:29
Ličio jonų baterijos tarp mūsų: kaip saugiai prižiūrėti namuose turimus prietaisus?
Spalio 8 d. 11:38
Kodėl elektromobiliai dažniau patenka į avarijas? (1)
Spalio 8 d. 08:35
„iOS 18“ pasiūlė ne tik lietuvių kalbą, bet ir daugiau įvairių naujovių
Spalio 7 d. 20:19
Wi-Fi 7 – ateities belaidis internetas
Spalio 7 d. 18:24
Galvojate, kad elektriniai automobiliai atsirado tik dabar? Jūs labai stipriai klystate
Spalio 7 d. 16:41
„Philips“ pristato naują verslo monitorių linijos papildymą: naujasis modelis pasiūlys viską, ko gali prireikti
Spalio 7 d. 14:50
Nykstantis internetas grasina sunaikinti mūsų istoriją: kas daroma dėl jo išsaugojimo?
FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods
Reklama
 Straipsniai » Elektronika, technika Dalintis | Spausdinti

„Samsung“ naujovės parodoje „IFA 2012“

Publikuota: 2012-08-30 22:10
Tematika: Elektronika, technika
Skirta: Pradedantiems
Inf. šaltinis: Samsung Electronics

„Samsung Electronics“ Berlyne (Vokietijoje) vykstančioje pasaulinėje vartojamosios elektronikos parodoje „IFA 2012“ pristatė savo viziją apie buitinės elektronikos rinką bei naujus produktus ir paslaugas. Pasak „Samsung Electronics“ Buitinės elektronikos padalinio prezidento Boo-Keun Yoono, kompanija skatina savo žmonių norą pažinti bei siekia atskleisti, kas svarbu jos įrenginius naudojantiems vartotojams.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

„Samsung Electronics“ Berlyne (Vokietijoje) vykstančioje pasaulinėje vartojamosios elektronikos parodoje „IFA 2012“ pristatė savo viziją apie buitinės elektronikos rinką bei naujus produktus ir paslaugas.

Pasak „Samsung Electronics“ Buitinės elektronikos padalinio prezidento Boo-Keun Yoono, kompanija skatina savo žmonių norą pažinti bei siekia atskleisti, kas svarbu jos įrenginius naudojantiems vartotojams. „Kaip kalbėjome šių metų pradžioje, mūsų tikslas – griauti barjerus tarp įrenginių ir turinio. Šiandien galite įvertinti, kaip mums sekasi siekti tai įgyvendinti“, – kalbėjo Boo-Keun Yoonas.

„Samsung“ taip pat akcentavo pastaruosius 6 metus išlaikomas lyderės pozicijas televizorių pramonėje ir lyderystę „Side-by-Side“ šaldytuvų rinkoje paskutinius 6 metus. „Turime didelių ambicijų, – pabrėžė BK Yoonas. – 2015-aisiais tikimės švęsti lyderystės pasaulio televizorių pramonėje bei lyderystės visų namų apyvokos įrenginių rinkoje dešimtmetį.“

„Samsung“ naujovės parodoje „IFA 2012“

Kompanija taip pat pristatė naujų įrenginių seriją: 55 colių įstrižainės OLED televizorių ES9500, šaldytuvus „Space Max“ bei ekologiškas skalbykles, „Galaxy Note II“ išmanųjį telefoną bei „Galaxy Camera“.

Naujos kartos išmanieji televizoriai

„Samsung“ pirmą kartą Europoje pristatė 55 colių (140 cm) įstrižainės OLED televizorių ES9500 ir 75 colių (190 cm) įstrižainės LED išmanųjį televizorių ES9000. Pastarojo modelio televizorius Baltijos šalis pasieks jau rugsėjo mėnesį. Preliminari kaina – 27 619 Lt.

ES9500 televizoriuje įdiegti šviesą savaime spinduliuojantys vaizdo elementai atkuria tikroviškas ir 20 proc. sodresnes spalvas nei įprasti LED televizoriai. Naujoji technologija taip pat tiksliau atkuria įvairius juodos spalvos atspalvius, šešėlių detalumą. Kadangi televizoriui reikia atskiro šviesos šaltinio, ES9500 reakcijos laikas yra 1000 kartų spartesnis nei LCD televizorių, todėl dinamiškų scenų, sporto varžybų ir 3D formato vaizdai perteikiami be jokių trikdžių.

Naujasis „Samsung“ OLED televizorius turi funkciją „Samsung Multi View“, kuri leidžia dviem žmonėms vienu metu žiūrėti du skirtingus vaizdus visame ekrano plote kartu su galimybe atskirai girdėti kiekvieną programą, naudojantis firminiais „Samsung“ 3D akiniais „Multi View“ su ausinėmis. Ši funkcija efektyviai veikia dėl didelio OLED televizoriaus vaizdo apdorojimo greičio bei „Samsung“ inovatyvios belaidės garso sistemos.

Vartotojams, kurie pageidauja didelio ekrano, išskirtinio dizaino ir geresnės vaizdo kokybės, „Samsung“ taip pat pristato 75 colių (190 cm) įstrižainės LED išmanųjį televizorių ES9000. Vos 7,9 mm storio korpusas, rožinės ir aukso spalvos apdaila paverčia ES9000 prabangiu ir puošniu interjero elementu.

Tiek OLED modelio ES9500, tiek išmanųjį ES9000 televizorių galima naudoti išmaniąja sąveika – valdant balsu ir gestais bei veido atpažinimo funkcija. Televizoriuose pasiekiamas išmanusis turinys: programėlės, žaidimai bei paslaugos.

„GALAXY Note II“

„GALAXY Note II“ yra ankstesniojo modelio „Galxy Note“ atnaujinimas. Naujasis išmanusis telefonas suteikia vartotojui laisvę saviraiškai. Prietaisas leidžia kurti tikslesnius ir sudėtingesnius eskizus, žymėtis pastabas, jas įterpti į bylas ir prezentacijas.

Dėl plataus 5,5 colių (14 cm) įstrižainės „HD Super AMOLED“ ekrano ir 1,6 GHz keturių branduolių procesoriaus, su „Galaxy Note II“ galima vienu metu naudoti keletą funkcijų, kurti turinį ir kt.

Patobulinta funkcija „S Pen“ veikia tiksliau – jautriau reaguoja į spaudimą, ja patogiau naudotis. Spustelėjus „S Pen“ mygtuką, vartotojas rašikliu pasirenka ir redaguoja turinį be jokių papildomų veiksmų.

Svarbių inovacijų sąrašą papildo spartesnė prieiga prie „S Note“ sistemos, kuri suteikia daugiau turinio kūrimo ir redagavimo galimybių. Taip pat įdiegtas platus turinio keitimosi funkcijų rinkinys su „AllShare“ ir „S Beam“ funkcijomis. Baltijos šalyse telefonas pasirodys spalio mėnesio pabaigoje.

„Galaxy“ įrenginių seriją papildė „Galaxy Camera“

„Samsung“ sujungė geriausias mobiliųjų įrenginių ir fotoaparatų technologijas ir pristatė „Galaxy Camera“ – įrenginį su operacine sistema „Android“. Naujajame prietaise įrengtas ypač galingas 16 mln. vaizdo elementų BSI CMOS vaizdo jutiklis ir objektyvas su 21 karto optinio priartinimo funkcija, juo galima fotografuoti, redaguoti vaizdus ir naudojant „Wi-Fi“ ar 3G ryšį keistis puikios kokybės nuotraukomis su kitais vartotojais.

Įdiegtos vaizdo atkūrimo funkcijos, drauge su „Smart Pro modes“, leidžia gauti profesionalios kokybės nuotraukas ir vaizdo įrašus. Jos efektyviai veikia su fotoaparate įdiegta naujausia operacine sistema „Android 4.1“ („Jelly Bean“), kuri leidžia naudotis daugybe kūrybingų fotografijos redagavimo ir kitų programų, kurios parsisiunčiamos taip pat, kaip ir naudojant išmanųjį telefoną.

Vaizdas rodomas ryškiame 4,8 colio (12 cm) įstrižainės „HD Super Clear“ lietimui jautriame ekrane. Vartotojas be vargo fotografuoja ir redaguoja nuotraukas tiesiog laikydamas prietaisą rankoje. Dar daugiau mobilumo suteikia „Galaxy Camera“ įdiegta valdymo balsu funkcija, todėl daugybę funkcijų, pavyzdžiui, vaizdo artinimo ir fotografavimą galima valdyti balsu.

„Samsung“ naujovės parodoje „IFA 2012“

„Samsung ATIV Smart PC“ – nauja išmaniųjų įrenginių serija

Įvairių rūšių įrenginių konvergencija – svarbiausia naujosios „Samsung“ serijos ATIV savybė. Pradedant nešiojamuoju kompiuteriu ir baigiant planšetiniu kompiuteriu bei išmaniuoju telefonu, „Samsung“ įrenginiuose veikia „Windows 8“ operacinė sistema. ATIV – tai atbuline tvarka atkurtas žodis VITA, lotynų kalba reiškiantis „Gyvenimas“.

„Samsung ATIV Smart PC“ vienija planšetinio įrenginio ir nešiojamojo kompiuterio funkcijas. Įrenginys su 11,6 colio (29,5 cm) įstrižainės ekranu vartotojams suteikia mobiliąsias funkcijas, būdingas planšetiniam kompiuteriui bei nešiojamojo kompiuterio funkcijas dėl įdiegtos „MS Office“ versijos ir suderinamumo su „Windows 7“ sistema. Dėl prijungiamos klaviatūros, 10 pirštų valdomo lietimui jautraus ekrano ir ypač jautraus „S-Pen“, „ATIV Smart PC“ tapo puikiu įrankiu darbe.

„AllShare“ sistema

Naujausiuose „Samsung“ įrenginiuose įdiegtos ryšio sistemos, kurios leidžia vartotojui kurti ir valdyti turinį. Šią ryšių ekosistemą valdo technologija „AllShare“, siūlanti funkcijas „AllShare Play“, „AllShare Cast“ ir „AllShare Control“.

  • „AllShare Play“. Suteikiama prieiga prie vaizdo įrašų, nuotraukų, bylų ir muzikos kūrinių, saugomų visuose „Samsung“ įrenginiuose, įskaitant išmaniuosius telefonus, planšetinius ir kitus kompiuterius, televizorius.
  • „AllShare Cast“. Leidžia nenaudojant jokių laidų turinį iš „Samsung“ išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio perkelti į kitus ekranus – televizorius arba monitorius.
  • „AllShare Control“ suteikia galimybę valdyti visus įrenginius naudojant „Samsung“ išmanųjį telefoną.

Namų apyvokos įranga

„Samsung“, tobulindama būdus, kuriais vartotojai jungiasi prie turinio ir įrenginių, pakeitė namų įrangos valdymo metodus. Kompanija pristatė šaldytuvus „Space Max“ ir ekologiškas skalbykles „Ecobubble“.

Europos vartotojams rūpi augančios energijos kainos, ribota virtuvės erdvė bei namų įrangos poveikis aplinkai. Atsižvelgdama į šiuos faktorius, „Samsung“ sukūrė technologiją „Space Max“, kuri suteikia daugiau erdvės įrenginio viduje, nors šis užima tiek pat vietos namų erdvėje.

Ši technologija įdiegta „Samsung“ elitiniame 615 litrų talpos „Side-by-Side“ šaldytuve, kuris kompanijai pastaruosius 6 metus leido išlaikyti pirmąją vietą rinkos segmente. Dėl „Space Max“ technologijos „Samsung French Door“ tipo šaldytuvo talpa padidėjo iki 520 litrų išlaikant 600 mm gylį. Naujoji technologija taip pat įdiegta „Samsung“ šaldytuve su apatinėje dalyje įrengtu šaldikliu. Kompaktiškame korpuse sukurta 400 litrų vidinė erdvė.

Šiais metais pristatyti ne tik išmanesni šaldytuvai, bet ir „Samsung Eco Bubble“ skalbyklė su „Eco Bubble“™ technologija, dėl kurios veiksmingiau skalbiama šaltame vandenyje, saugomi drabužių audiniai. Technologija leidžia iki 70 proc. sumažinti energijos sąnaudas skalbiant šaltame vandenyje, todėl mažėja vartotojų elektros energijos ir vandens sąskaitos. Baltijos šalių rinką naujosios „Samsung Eco Bubble“ skalbyklės pasieks netrukus.


Samsung



Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama