Paradoksalu, tačiau iki pat šių dienų įvairių gamintojų siūlomos indaplovės buvo pritaikytos tipiniam – 8-ojo dešimtmečio indų rinkiniui. Tačiau didžiausia pasaulyje buitinės ir profesionalios technikos gamintoja „Electrolux“ metė tam iššūkį ir pristatė naujausią savo prietaisų seriją – išorinių matmenų nepakeitusias, tačiau gerokai talpesnes indaploves „RealLife“.
„Per pastaruosius kelis dešimtmečius, globaliu mastu plintant įvairių šalių virtuvėms bei dizaino inovacijomis, namų ūkiuose naudojamų indų rinkiniai radikaliai prasiplėtė ir pasikeitė – atsirado didžiuliai troškintuvai, specialūs indai kepti visą žuvį, didelio skersmens picų lėkštės, kurių ligšiolinėse indaplovėse nebuvo galima efektyviai išplauti“, - sako „Electrolux“ vadovas Deimantas Kirlys.
Tuo tarpu naujoji „Electrolux“ indaplovė „RealLife“ pasižymi net 10 l prasiplėtusia vidine talpa. Joje įmontuotų krepšių aukštį galima reguliuoti, padarant vietos didesniems indams. Kokybišką išplovimą garantuoja patobulinta vandens purškimo sistema su dvigubu purkštuku „FlexiSpray“, užtikrinanti, kad vandens srovė pasiektų visus indaplovės kampelius.
Šios įmontuojamos indaplovės ir su matoma valdymo panele, ir pilnai įmontuojama puikiai prisitaiko prie modernių dizaino sprendimų. „Real life“ taip pat įdiegta įprasta atidėtos pradžios funkcija bei apsauga nuo vandens išsiliejimo.
Kadangi aukščiausios klasės „RealLife“ serijos modelis veikia itin tyliai (43 db (A)), apie darbo eigą informuoja „Time Beam“ šviesos projekcija ant grindų, rodanti likusį indaplovės veikimo laiką. Šviesos spalvą galima pasirinkti tą variantą iš siūlomų dešimties, kuris geriausiai matomas ant namų grindų.
„RealLife“ indaplovė atitinka A energijos, plovimo ir džiovinimo klasę, be to, prisitaikydama prie vis griežtesnių energijos taupymo reikalavimų – 10 minučių po programos pabaigos pilnai išsijungia ir visiškai nebenaudoja elektros energijos. Taip pat ji naudoja mažiau vandens – tik 8-11 litrų vienam plovimui, priklausomai nuo pasirinktos programos.
Taupiausiai resursus naudoja automatinė programa – integruotas sensorius identifikuoja indų kiekį ir nešvarumo lygį ir automatiškai parenka optimaliausią plovimo eigą ir temperatūrą iš ypač plačios skalės – nuo 45 iki 70 laipsnių.
Naująją „Electrolux“ indaplovę pasirinko ir pirmoji Lietuvoje „Kulinarijos studija“, birželio mėn. atidaryta Vilniuje, Teatro g. 7.