Elektronika.lt
 2024 m. rugsėjo 29 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Verslo naujienos
 - Įvykiai, renginiai
 - Švietimas, studijos
 - Mokslo naujienos
 - Portalo naujienos
 StraipsniaiSąrašas
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Rugsėjo 29 d. 12:36
Vaizdo stebėjimas klasėse pamokų metu. Ar tai legalu?
Rugsėjo 29 d. 09:28
„Xiaomi“ pristatė naujus išmaniųjų telefonų flagmanus – dirbtinio intelekto funkcijos, naktinė fotografija ir produktyvumas
Rugsėjo 28 d. 18:28
Daugiau nei pusė apklaustųjų nori, kad dirbtinis intelektas palengvintų kasdienybę
Rugsėjo 28 d. 15:17
Vandeniliu varomas „Renault Master“ brėžia naujas ribas: 700 km nuvažiuojamas atstumas ir vos 5 minučių įkrovimas
Rugsėjo 28 d. 12:50
Politinis humoras: ar „TikTok“ ir memai veikia rinkėjų nuomonę?
Rugsėjo 28 d. 09:23
Prie Marijampolės pradedamos vienos moderniausių saulės elektrinių Baltijos šalyse statybos
Rugsėjo 27 d. 20:39
Kokia reali naujų importo tarifų kiniškiems elektromobiliams nauda Europai?
Rugsėjo 27 d. 17:38
Reikalavimai auga: finansų įmonėms teks užtikrinti skaitmeninį operacinį atsparumą
Rugsėjo 27 d. 14:23
Prancūzija pranešė sukūrusi pirmąjį pasaulyje lazerinį ryšį tarp kosmoso ir Žemės
Rugsėjo 27 d. 11:22
Kaip pasirinkti tinkamą dažnio keitiklį?
FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods
Reklama
 Naujienos » Įvykiai, renginiai Ankstesnė naujiena | Sekanti naujiena | Dalintis | Spausdinti

2022-ųjų EISA apdovanojimuose įvertinti 8 „Sony“ produktai

Publikuota: 2022-08-18 09:52
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas žiniasklaidai

Europos garso ir vaizdo asociacija (EISA) šįmet savo įvertinimus skyrė iš viso 8 „Sony“ produktams. Tarp apdovanotų produktų – geriausiu viso kadro sisteminiu fotoaparatu pripažintas „Sony Alpha 7 IV“, geriausias multimedijos telefonas „Sony Xperia 1 IV“ ir geriausios belaidės ausinės su triukšmo slopinimo funkcija „Sony WH-1000XM5“.

Visas „Sony“ apdovanotų produktų atitinkamose EISA kategorijose sąrašas:

  • EISA viso kadro sisteminis fotoaparatas 2022-2023: „Sony Alpha 7 IV“;
  • EISA objektyvas 2022-2023: „Sony FE 24-70mm F2.8 GM II“;
  • EISA plataus kampo teleobjektyvas 2022-2023: „Sony FE PZ 16-35mm F4 G“;
  • EISA teleobjektyvas 2022-2023: „Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II“;
  • EISA vaizdo blogerių kamera 2022-2023: „Sony ZV-E10“;
  • EISA multimedijos telefonas 2022-2023: „Sony Xperia 1 IV“;
  • EISA belaidės ausinės 2022-2023: „Sony WH-1000XM5“;
  • EISA aukštos klasės OLED televizorius 2022-2023: „Sony XR-65A95K“.

EISA viso kadro sisteminis fotoaparatas 2022-2023: „Sony Alpha 7 IV“

Šis „Sony“ viso kadro sisteminis fotoaparatas išsiskiria reikšmingais patobulinimais beveik pagal visus parametrus, palyginti su ankstesniuoju „Sony Alpha 7 III“. Naujas 33 mln. taškų raiškos atvirkštinio apšvietimo „CMOS Exmor R“ vaizdo jutiklis ir naujausias „BIONZ XR“ vaizdo apdorojimo procesorius užtikrina nepriekaištingą vaizdo kokybę, o tiksliai veikiantis jutiklinis ekranėlis įgalina sklandesnį procesą filmuojant ar darant tiesiogines transliacijas. Nuolatinio fotografavimo režime su šiuo fotoaparatu galima daryti itin ilgas fotografavimo atkarpas su 10 kadrų per sekundę sparta, tuo pat metu spartus ir patikimai veikiantis autofokusavimas su objekto sekimu automatiškai aptinka žmogaus, gyvūno ar paukščio akis. „Sony Alpha 7 IV“ gali filmuoti UHD 4K/30p raiškos vaizdą panaudojant visą jutiklio plotį arba 4K/60p raiška „Super 35mm“ formatu. Jis taip pat siūlo įvairius glaudinimo standartus, „Creative Look“ funkciją ir profesionalius spalvų nustatymus, įskaitant kino srityje naudojamą „S-Cinetone“ plačiai spalvinei gamai išgauti.

EISA objektyvas 2022-2023: „Sony FE 24-70mm F2.8 GM II“

Šis sparčios veiksenos objektyvas su standartiniu priartinimu sukurtas ir fotografų, ir filmuotojų poreikiams. Jis suteikia galimybę užfiksuoti itin aukštos kokybės kadrus su švelniu išsiliejusio fono efektu, objektyvas taip pat turi 4 linijinius XD motorus, valdančius autofokusavimą. Šis antros kartos „G Master“ serijos objektyvas su standartiniu priartinimu išsiskiria kompaktiškesne forma ir mažesniu svoriu, palyginti su jo pirmtaku, ir tuo pačiu metu yra aprūpintas naujomis funkcijomis. Objektyvas turi rankinį diafragmos valdymo žiedą, palaikantį vientisą perėjimą, ir priartinimo kontrolės mygtuką, kuris leidžia fotografui pasirinkti priartinimo veiksenos tikslumą. Du programuojami fokuso išlaikymo mygtukai taip pat išplečia valdymo galimybes.

EISA plataus kampo teleobjektyvas 2022-2023: „Sony FE PZ 16-35mm F4 G“

Naujausias „Sony“ plataus kampo objektyvas su priartinimu turi integruotus linijinius XD motorus tiksliam valdymui. Dėl to jis yra patrauklus pasirinkimas vaizdo operatoriams, ieškantiems tiksliai ir sklandžiai veikiančio priartinimo funkcijos filmavimo metu. Jie taip pat įvertins praktiškai nepakintantį žiūrėjimo kampą keičiant fokusavimą ir stabilų fokuso išlaikymą naudojant priartinimo funkciją. Kompaktiška, lengva ir oro sąlygoms atspari objektyvo konstrukcija ir aukštos kokybės optiniai elementai leidžia jį pasitelkti ir kraštovaizdžio fotografijai. Valdymo galimybes fotografuojant ir filmuojant išplečia įvairūs mygtukai ir žiedai, įskaitant dedikuotą diafragmos žiedą.

EISA teleobjektyvas 2022-2023: „Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II“

Šis sparčia veiksena išsiskiriantis teleobjektyvas sukurtas gerokai patobulinus „Sony“ pirmąjį „G Master“ serijos objektyvą „FE 70-200mm F2.8 G Master“. Nauja optinė konstrukcija užtikrina detalų vaizdą per visą kadro plotą ir visame priartinimo diapazone, o autofokusavimą valdo dvi poros XD motorų, kas leidžia pasiekti greitesnę veikseną ir tikslesnį objekto sekimą. Filmuotojai turėtų įvertinti diafragmos žiedą, leidžiantį pasirinkti tarp žingsninės arba vientisos kontrolės, taip pat sumažintus nepageidaujamus fokuso pulsavimo ir „nušokimo“ atvejus. Nepaisant visų šių patobulinimų, naujasis objektyvas yra maždaug trečdaliu lengvesnis už savo pirmtaką.

EISA vaizdo blogerių kamera 2022-2023: „Sony ZV-E10“

Kaip ir prieš dvejus metus EISA apdovanojimą pelniusi vaizdo blogerių kamera „ZV-1“, naujoji „ZV-E10“ yra sukurta turinio kūrėjų poreikiams su papildoma galimybe naudoti keičiamus objektyvus. Ši kamera tinka ir fotografuoti, ir filmuoti, ji išsiskiria sparčia ir tikslia autofokusavimo veiksena, palaiko fokusavimo pagal akis funkciją „Real-Time Eye AF“. Kampu pasukamas LCD ekranėlis praverčia įvairiose fotografavimo ir filmavimo situacijose, o aukštos kokybės mikrofonas su vėjo slopintuvu leidžia užfiksuoti kokybišką garsą. Be to, „ZV-E10“ palaiko naujausius vaizdo standartus įskaitant 4K raišką ar tiesiogines transliacijas, bei turi daugybę kitų funkcijų, kurios įgalina patogiai kurti ir dalintis turiniu įvairiose aplinkybėse.

EISA multimedijos telefonas 2022-2023: „Sony Xperia 1 IV“

Šis „Sony“ daugiafunkcis telefonas dėl savo minimalistinės ir modernios išvaizdos jau iš pirmo žvilgsnio nepalieka abejingų. Tačiau pagrindinės jo stiprybės slypi viduje – „Sony Xperia 1 IV“ yra aprūpintas pirmąja vientisa kamera su priartinimu, kuri turi judančius 85-125mm lęšius, ir pažangiais 120 kadrų per sekundę vaizdo informaciją nuskaitančiais jutikliais kiekviename objektyve. Šis telefonas leidžia gauti naujo kokybinio lygio nuotraukas ar užfiksuoti 4K HDR 120 kadrų per sekundę standarto vaizdus. Didelio našumo „Qualcomm Snapdragon“ lustas ir 5000 mAh talpos baterija paverčia šį telefoną tikru multimedijos įrankiu.

EISA belaidės ausinės 2022-2023: „Sony WH-1000XM5“

Šios belaidės „Sony“ ausinės išsiskiria viena geriausių rinkoje aktyvaus triukšmo slopinimo technologijų. Nauja išvaizda, lengva konstrukcija ir švelnia medžiaga aptraukti ausinių kaušeliai suteikia nepastebimo dėvėjimo pojūtį ir tuo pačiu metu veiksmingai apsaugo nuo išorės garsų. Ausinių garsiakalbiai sukurti taip, kad leistų kuo efektyviau eliminuoti išorės triukšmą ir itin detaliai atkurtų žemų bei vidutinių dažnių garsus bei leistų be apribojimų mėgautis „High-Resolution Audio“ formatu. Ausinėse integruoti 4 mikrofonai fiksuoja ir perduoda aiškų balsą pokalbių metu, o 2 signalo apdorojimo procesoriai ir „Auto NC Optimizer“ funkcija padeda eliminuoti nepageidaujamus garsus net itin triukšmingoje aplinkoje. „Sony“ telefono programėlė dar labiau išplečia ausinių „WH-1000XM5“ funkcionalumą paversdama jas kasdieniu darbiniu arkliuku.

EISA aukštos klasės OLED televizorius 2022-2023: „Sony XR-65A95K“

Geriausias „Sony“ OLED televizorius aprūpintas nauja QD-OLED ekrano technologija, kuri paremta mėlynos šviesos diodais ir „Quantum Dot“ dalelių sluoksniu. Taip „Sony XR-65A95K“ atkuria gilius tamsius atspalvius su intensyviu spalvų spektru ir išskirtiniu šviesumu, o vaizdo perteikimą iki galo ištobulina kognityvinis procesorius „Cognitive Processor XR“. Filmai ir kitas TV turinys daro neįtikėtiną įspūdį, televizoriaus modelis taip pat pritaikytas žaidimų mėgėjų poreikiams bei turi tokias funkcijas kaip VRR, ALLM ir 4K/120Hz vaizdo atkūrimą. Šis televizorius taip pat parūpintas akustiniu ekranu „Acoustic Surface Audio+“, kuris atkuria plataus garsinio spektro 2.2 kanalo tipo garsą. Televizorius palaiko „Google TV“ paslaugas ir „BRAVIA CORE“ filmų programėlę, o jame esanti kamera „BRAVIA CAM“ leidžia naudotis vaizdo pokalbiais ir padeda taupyti energiją.


Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti informaciją su
nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

 Rodyti komentarus (0)
Vardas:    El. paštas:   (nebūtinas)
Pakartokite kodą: 
  Apsaugos kodas: 
 
Komentarus rašo lankytojai. Komentarai nėra redaguojami ar patikrinami, jų turinys neatspindi redakcijos nuomonės. Redakcija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus, kurie pažeidžia įstatymus, reklamuoja, yra nekultūringi arba nesusiję su tema. Pastebėjus nusižengimus, prašome mums pranešti. Jei nurodomas el. pašto adresas, jis matomas viešai. Patvirtindami komentaro įrašymą, kartu patvirtinate, jog esate susipažinęs su portalo privatumo politika ir su ja sutinkate.
Hakatono „Portathon“ iššūkiai: nuo žaliosios energijos uostuose iki skaitmeninių įrankių jūrinei industrijai

Rugsėjo 27-29 d. Klaipėdos mokslo ir technologijų parke bei virtualiai jėgas apjungs studentai, profesionalai, startuoliai, mokslininkai, uostų ir jūrinių verslų atstovai.

Kasmetinė „Zabbix“ konferencija Rygoje: dalyvaus IT profesionalai net iš 44 šalių

Artėja „Zabbix Summit 2024“ – 12-oji tarptautinė konferencija Latvijoje, pritraukianti šimtus IT specialistų, vartotojų, partnerių bei pramonės ekspertų iš viso pasaulio.

Lapkritį – 50 mln. eurų parama gyventojų saulės elektrinėms

Vasarą skelbto 40 mln. eurų kvietimo gyventojų saulės elektrinėms lėšos eina į pabaigą. Prašymais rezervuota beveik 38 mln. eurų, tačiau paramos laukiantys gyventojai ir toliau gali įsirenginėti elektrines, o paramos kreiptis vėliau.

2024 m. rugsėjis
2024-09-27 13:21
Spalio pradžioje – testavimo konferencija Vilniuje
2024-09-26 22:17
Dotacijos – vidutinių ir didelių įmonių elektromobilių privačioms įkrovimo prieigoms įrengti
2024-09-25 10:49
Dar vienas impulsas startuoliams – prasideda trečiasis „Startup Lithuania“ ir „Plug and Play“ akceleratoriaus etapas
2024-09-24 16:19
Siuntas paštomatais lietuviai siunčia milijonais: vasarą – naujas LP EXPRESS rekordas
2024-09-22 19:38
„Samsung“, „Xiaomi“ ir kiti didieji telefonų gamintojai sulaukė Indijos institucijų smūgio
2024-09-20 16:41
„LiMA DAY’24“ Kaune: kaip duomenys keičia marketingo žaidimo taisykles šiandien
2024-09-20 13:35
Inovacijų agentūros konferencijoje „GovTech Leaders 2024“ – netikėtas duetas: buvęs B. Obamos patarėjas ir Juodkalnijos ministrė
2024-09-19 16:10
Apdovanoti pažangiausi šalies gyvybės mokslų sektoriaus atstovai
2024-09-19 09:20
„Europos burės 2024“ – apdovanoti didžiausią vertę Lietuvai ir visuomenei kuriantys projektai
2024-09-18 07:07
Apklausa: 48 proc. kelionių dalijimosi platformų paspirtukais pakeičia keliones automobiliais
2024-09-17 07:13
Modernesniam ir žalesniam Kauno šildymui EIB skiria 35 mln. eurų paramą
2024-09-13 12:57
Viešųjų paslaugų ateitis technologijų amžiuje – kviečia spręsti iššūkius hakatone
Daugiau...Paieška archyve

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama