Elektronika.lt
 2024 m. birželio 26 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Verslo naujienos
 - Įvykiai, renginiai
 - Švietimas, studijos
 - Mokslo naujienos
 - Portalo naujienos
 StraipsniaiSąrašas
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Birželio 26 d. 20:36
Galingiausias visureigis „Audi Sport GmbH“ istorijoje: pristatomas naujasis „RS Q8 performance“
Birželio 26 d. 18:26
Vilniuje organizuotas Europos dirbtinio intelekto Forumas
Birželio 26 d. 16:18
Dirbtinis intelektas padeda įvertinti patiekiamo alaus kokybę
Birželio 26 d. 14:03
LG 4K televizorių inovacijos: ryškiausi privalumai
Birželio 26 d. 12:28
Daugiau nei pusė lietuvių elektromobiliams skeptiški: kodėl nenorime keliauti tvariau?
Birželio 26 d. 10:36
Naujos kartos „BMW X3“ – hibridas vien elektra nuvažiuos dvigubai toliau
Birželio 26 d. 08:41
„dHealthIQ“ inovacija Lietuvoje: dirbtinis intelektas nuotolinei pacientų priežiūrai
Birželio 25 d. 20:37
Ukmergėje atidarytas saulės elektrinių parkas, kuris teiks žaliąją energiją savivaldybės įstaigoms
Birželio 25 d. 18:18
Pradėjo veikti didžiausia pasaulyje saulės elektrinė, galinti aprūpinti šviesa nedidelę šalį
Birželio 25 d. 16:29
Jei nespėjote atsidaryti „Shazam“, paniūniuokite patys: nauja funkcija padės lengviau atrasti patinkančią dainą
FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
BeamNG Mods
BeamNG Cars,
BeamNG Trucks,
BeamNG Maps
Reklama
 Naujienos » Elektronika, technika Ankstesnė naujiena | Sekanti naujiena | Dalintis | Spausdinti

„Canon“ išleidžia šešis naujus skaitmeninius kompaktiškus fotoaparatus

Publikuota: 2007-08-22 13:26
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Canon

„Canon“ sutvirtina savo lyderės skaitmeninių vaizdavimo technologijų srityje padėtį rinkoje išleisdama šešis naujus modelius. Kiekvienas fotoaparatas: keturi „PowerShot“ serijos ir du „Digital IXUS“ modeliai, pateikiami su „Canon“ optinio vaizdo stabilizatoriaus (IS) technologija ir „High ISO“ pajėgumu, todėl juose siūlomas pilnas apsaugos nuo vaizdų išsiliejimo sprendimas, užtikrinantis optimalius fotografavimo rezultatus. Veidų aptikimo technologija ir raudonų akių efekto koregavimo funkcija peržiūros metu – tai reiškia „Canon“ pagerintą techninę naujausių fotoaparatų funkcionalumą nuo naktinių momentinių kadrų iki meniškų kompozicijų.

„Daugiau nei 70 metų „Canon“ tobulino vaizdavimo kokybę”, – sakė Mogens Jensen, „Canon Consumer Imaging Europe“ vadovas. „Tai darome ir toliau, tačiau kaip tradiciškai pateikiama geriausias savo vaizdavimo technologija kiekviename šiandien išleidžiamame modelyje.“

Šeši nauji modeliai – kiekvienas jų su optiniu vaizdų stabilizatoriumi, veidų aptikimo AF/AE/FE ir raudonų akių efekto koregavimo funkcija:

  • „PowerShot G9“ – naujasis serijos „PowerShot“ pirmaujantis modelis su 12,1 mln. vaido elementų, RAW vaizdų įrašymo funkcija, 6x optinio artinimo objektyvu ir 3,0” „PureColor LCD II“ ekranu.
  • „PowerShot SX100 IS“ – naujosios serijos „PowerShot SX“ pirmasis modelis už prieinamą kainą ir didžiulių artinimo galimybių, bei 8,0 mln. vaizdo elementų raiškos. „PowerShot A650 IS“ – keičia „PowerShot A640“ ir siūlo 12,1 mln. vaizdo elementų, 6x optinio artinimo objektyvą bei 2,5” įvairaus matomumo kampo LCD ekraną. „PowerShot A720 IS“ – keičia kompaktiškąjį „PowerShot A710 IS“ ir siūlo 8,0 mln. vaizdo elementų ir 6x optinio artinimo objektyvą.
  • „Digital IXUS 960 IS“ – naujasis serijos „Digital IXUS“ pirmaujantis titano korpuso modelis, siūlantis 12,1 mln. vaizdo elementų ir 3,7x optinio artinimo objektyvą, bei 2,5” „PureColor LCD“ ekraną.
  • „Digital IXUS 860 IS“ – pakeičia populiarųjį „Digital IXUS 850 IS“, siūlo 3,8x plačiakampį (28 mm) optinio artinimo objektyvą, 8,0 mln. vaizdo elementų ir 3,0” „PureColor LCD“ ekraną.

Bendras neišsiliejusių vaizdų sprendimas

Viena iš pasaulio lyderiaujančių vaizdavimo technologijų kūrimo lyderių ir viena iš trijų JAV patentus užregistravusių bendrovių „Canon“ išnaudoja savo ilgo ir sunkaus turimų ir atradimų darbo vaisius pateikdama pilną apsaugos nuo vaizdų išsiliejimo sprendimą. Visos šeši fotoaparatai pateikiami su „Canon“ keičiamo tipo optiniu vaizdo stabilizatoriumi (IS) – technologija, kuri pirmiausia buvo sukurta profesionalių EOS sistemų objektyvams. Optinis IS pateikia puikios kokybės vaizdus išnaudodamas judesių mažinimo technikas. Kitaip nei kitos sistemos, priklausomos tik nuo ISO greičio, „Canon“ optinis IS koreguoja per fotoaparatą perduodamos šviesos maršrutą ir pateikia judesių ir triukšmo nepažeistus vaizdus esant didelio ISO nustatymui. Antroji kovos prieš fotoaparato judesius linija – tai keitimo į „Auto ISO“ funkcija, lengvai pasirenkama naudotojo nustatyti tinkamą ISO parametrą, kad užfiksuotas vaizdas nebūtų išsiliejęs. Kitos dvi ISO funkcijos: neautomatiškai pasirenkamas didelio ISO skaičiaus parametras iki ISO 1600 ir „High ISO Auto“, panaikina įprastinių objektų ir fotoaparato judėjimo, nepakankamo apšvietimo, kai reikalingas ilgesnis išlaikymas, sukeliamus vaizdų išsiliejimus.

Puikūs žmonių kadrai: veidų aptikimo technologija ir raudonų akių efekto šalinimas

DIGIC III vaizdų procesorius pateikia veidų aptikimo technologiją visuose šešiuose fotoaparatuose. Kitaip nei programinė įranga su veidų aptikimo sistema, kuri gali netiksliai aptikti ir kadruoti veidus, „Canon“ veidų aptikimo AF/AE/FE integruota tiesiogiai į DIGIC III aparatūrą, kuri atlieka veiksmus tokiu greičiu, kaip ir „Canon“ AiAF (dirbtinio intelekto automatinio fokusavimo technologija). Papildomai optimizuoti aptiktų veidų fokusavimą ir eksponavimą ši technologija dabar nustato šių veidų blykstės eksponavimą, todėl išvengiama šešėlių, kurie paprastai būna fotografuojant su blykste iš arčiau.

Raudonų akių koregavimas peržiūros metu toliau sumažina blykstės keliamas problemas. Ši naujoviška sistema naudoja veidų aptikimo technologiją, užtikrinančią tikslų akių spalvos koregavimą be jokių klaidų, kas paprastai įvyksta naudojant kitas raudonų akių efekto koregavimo sistemas. Sudėtingesniems objektams naudotojai gali neautomatiniu būdu pridėti arba pašalinti raudonų akių koregavimo funkcijos rėmelius.

Pažangi peržiūra – „PureColor“ ir „PureColor LCD II“

„Canon“ siekia maksimaliai praplėsti fotografų patirtį didelės raiškos (230 000 vaizdo elementų) „PureColor“ ir „PureColor LCD II“ ekranais, kurie sumontuoti visuose šiandien išleidžiamuose modeliuose. „PureColor LCD“ ekranuose iki 30 % geriau atkuriami vaizdai – o „PureColor LCD II“ siūlo dar geresnį spalvų atkūrimą ir didesnį kontrastingumo koeficientą. Derinamas su išskirtinai plačiu matomumo kampu ekranas leidžia naudotojams fiksuoti vaizdus virš galvos, komponuoti kadrus įvairaus kampais ir pasidalinti vaizdais su draugais. Atspindintis padengimas padeda matyti vaizdą ekrane saulėtoje aplinkoje, o apsauginis sluoksnis apsaugo nuo sudaužimų ir įbrėžimų.


Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti informaciją su
nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

 Rodyti komentarus (0)
Vardas:    El. paštas:   (nebūtinas)
Pakartokite kodą: 
  Apsaugos kodas: 
 
Komentarus rašo lankytojai. Komentarai nėra redaguojami ar patikrinami, jų turinys neatspindi redakcijos nuomonės. Redakcija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus, kurie pažeidžia įstatymus, reklamuoja, yra nekultūringi arba nesusiję su tema. Pastebėjus nusižengimus, prašome mums pranešti. Jei nurodomas el. pašto adresas, jis matomas viešai. Patvirtindami komentaro įrašymą, kartu patvirtinate, jog esate susipažinęs su portalo privatumo politika ir su ja sutinkate.
Elektriniai „Volvo“ sunkvežimiai per penkerius metus nuvažiavo 80 milijonų kilometrų

Nuo tada, kai 2019 m. „Volvo“ pristatė savo pirmuosius elektrinių sunkvežimių modelius, „Volvo“ elektriniai sunkvežimiai visame pasaulyje nuvažiavo daugiau nei 80 milijonų kilometrų arba 2 000 ratų aplink Žemę.

Lenkijoje bus pradėtas gaminti pigus elektrinis „Stellantis“ automobilis

Aiškėja, kad „Stellantis“ priklausančioje gamykloje Lenkijoje bus pradėtas gaminti „Leapmotor T03“ elektromobilis. Neoficialiais duomenimis, šis automobilis prekyboje gali pasirodyti jau šį rugsėjį.

Pirmasis „Xiaomi“ sukurtas elektromobilis sulaukia milžiniško susidomėjimo

Kinijos technologijų milžinės atstovai neslepia, jog susidomėjimas naujuoju elektromobiliu – ženkliai didesnis nei tikėtasi. „Xiaomi“ atskleidė, kad paklausa yra net penkis kartus didesnė, negu buvo numatyta iš pradžių, kas lėmė ir vėluojančius pristatymus.

2024 m. birželis
2024-06-25 13:40
„Qualcomm“ pripažino: naujasis „Snapdragon 6s Gen 3“ yra 2021 metais pristatyto mikroschemų rinkinio atnaujinimas
2024-06-24 19:37
„Enefit“ stiprina tinklą galingais įkrovikliais ir skelbia apie elektromobilių lenktynes
2024-06-24 15:31
„Samsung“ pristatė pirmąjį savo spalvotą „E-Paper TV“ televizorių, skirtą reklamoms rodyti
2024-06-21 19:12
„Samsung“ pristatė (ne)naują „Galaxy Watch FE“ išmanųjį laikrodį
2024-06-20 09:11
Lenkijos prekybos tinklas įdiegė naujovę – pirkėjai gali atsiskaityti akimis
2024-06-20 07:08
„Apple“ pristatė naująją „watchOS 11“ operacinės sistemos versiją
2024-06-19 13:43
Japonai sukūrė sūrumo maistui suteikiantį šaukštą – siekia sumažinti druskos vartojimą
2024-06-16 19:55
Įvardijo priežastį, kodėl Lietuvoje sparčiai daugės elektromobilių
2024-06-16 11:32
Naujovė elektrinių automobilių rinkoje: „AnTuTu“ dabar testuos ir naujausius automobilius
2024-06-14 19:22
Vyriausybė pritarė Lietuvos šiaurės vakarų ir rytų elektros perdavimo tinklų sujungimo planavimo pradžiai
2024-06-14 15:18
„Litgrid“ prie tinklo Tauragės rajone prijungė saulės elektrinę, veiklą pradėjo pirmasis hibridinis parkas
2024-06-14 13:33
„Corning“ pristatė naują ekranų apsauginį stiklą: „Gorilla Glass 7i“ bus gerokai patvaresnis
Daugiau...Paieška archyve




Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama