Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/77762/xiaomi-pristate-neitiketinai-pigius-televizorius/spausdinti/

„Xiaomi“ pristatė neįtikėtinai pigius televizorius

Publikuota: 2021-04-19 11:13
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Xiaomi“, kaip ir buvo suplanavusi, pristatė naująją televizorių seriją „Xiaomi TV EA 2022“. Kaip ir būdinga gamintojo produktams, jie pasižymi nesuvokiamai gera kaina, o pirkėjams siūlomas platus modelių pasirinkimas.

„Xiaomi“ pristatė neįtikėtinai pigius televizorius

Naujieji televizoriai didelių naujovių nepasiūlė, o didžiausi skirtumai nuo pirmtakų slypi dizaine. Nuo šiol korpuso gamybai bus naudojamas ne plastikas, o metalas, todėl įrenginiai interjere atrodys daug prabangiau ir solidžiau. Išvaizdą smarkiai pagerins ir iki minimumo sumažinti ekrano rėmeliai, kurie sukurs įspūdį tarsi vaizdas kabotų erdvėje.

Pirkėjams bus siūlomi net 7 skirtingi televizoriaus dydžiai: 32, 40, 43, 50, 55, 65, ir 75 colių įstrižainės. Įdomu tai, kad matricas jiems gamins skirtingi gamintojai, bet „Xiaomi“ pažadėjo, kad kiekvieno egzemplioriaus ekrano spalvos bus sukalibruotos individualiai, todėl visi vartotojai galės džiaugtis maksimaliai natūraliu ir kokybišku vaizdu.

Iš smulkesnių naujovių galima paminėti galimybę visiškai atsisakyti nuotolinio valdymo pultelio ir televizorių valdyti tik balsu – dirbtinis intelektas gebės teisingai suprasti komandas net ir iš labai tolimo atstumo.

Na, o dabar geriausia dalis. Kinijoje pigiausias „Xiaomi TV EA 2022“ televizorius kainuos 154 eurus, o brangiausias monstriškos 75 colių įstrižainės galiūnas atsieis vos 461 eurą. Juos bus galima įsigyti nuo balandžio 18 dienos. Kol kas neaišku, ar ši televizorių serija pasieks Europą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!