Elektronika.lt
 2024 m. spalio 13 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Verslo naujienos
 - Įvykiai, renginiai
 - Švietimas, studijos
 - Mokslo naujienos
 - Portalo naujienos
 StraipsniaiSąrašas
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Spalio 12 d. 18:19
Absorbcinis šilumos siurblys: nauda vilniečiams, išskirtinė patirtis – generaliniam rangovui
Spalio 12 d. 14:27
Išmaniųjų telefonų kameros ir belaidžiai dulkių siurbliai: kokios dar technologijos į mūsų kasdienybę „nusileido“ iš kosmoso?
Spalio 12 d. 10:44
„Dacia“ plečia modelių gamą – pristato naujovių kupiną „Bigster“
Spalio 11 d. 20:35
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Spalio 11 d. 18:16
IRT sektorius 2030 m. gali sudaryti 20 proc. Lietuvos BVP
Spalio 11 d. 16:45
„Philips“ pristato du išskirtinius „Evnia“ serijos žaidimų monitorius
Spalio 11 d. 14:26
Verslo gynybai nuo kibernetinių atakų šiandien prireikia viso saugumo centro: jį galima tiesiog išsinuomoti
Spalio 11 d. 12:20
Dirbtinis intelektas ir gerovės valstybė: ar esame pasirengę pokyčiams?
Spalio 11 d. 10:28
„Samsung“ konferencijos naujienos: DI proveržis išmaniuosiuose namuose ir svarbiausi programinės įrangos atnaujinimai
Spalio 11 d. 08:40
„Scania“ pasiekė svarbų tvaresnės gamybos tikslą
FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods
Reklama
 Naujienos » Elektronika, technika Ankstesnė naujiena | Sekanti naujiena | Dalintis | Spausdinti

CES parodoje japonų kompanija pristatė belaidžių garsiakalbių HT-NT5, HT-CT790/HT-CT390 ir HT-XT2 bei „hibridinę“ 5.1 kanalų HT-RT3 belaidžių garsiakalbių sistemas, o taip pat ir daugiakanalius AV stiprintuvus STR-DN1070 ir STR-DH770. Bendrovė „Sony“ plečia namų kino galimybes ir leidžia jums mėgautis didėjančių garso ir vaizdo pasirinkimu.

Prijungus 4K raiškos televizorių, HT-NT5 garsiakalbis virs ateities vartais į jaudulį suteikiančio turinio pasaulį, leidžiantį žiūrėti vaizdinę medžiagą naujausia „4K Ultra HD“ raiška su „Blu-ray Disc“ diskų formatu ir mėgautis nepriekaištingu garsu. HDMI 2.0 garso ir vaizdo srautų perdavimo sąsajoje naudojami naujausi 4K raiškos garso ir vaizdo standartai, net kai jungiamasi prie kelių metų senumo televizoriaus. Skaitmeninio turinio apsaugos technologija ‒ HDCP 2.2 ‒ išsprendžia bet kokias problemas, leisdama matyti 4K raiškos turinį, pasitelkdama naujausias kopijuojamų duomenų apsaugos priemones.

Didelio dinaminio diapazono – HDR – režimas atveria kelią naujai vaizdo turinio bangai, užtikrinančiai akivaizdžiai ryškesnius kontrastus ir realesnį vaizdą. 4K raiškos 60 kadrų kaitos per sekundę dažniu ir 4:4:4 spalvų diskreditacijos schemos išplėstinė spalvos erdvė suteikia dar daugiau pojūčių ir leidžia matyti ryškesnį ir platesnės atspalvių paletės vaizdą. Bevielė erdvinio garso (angl. Wireless Surround) funkcija praplečia garso galimybes ir minimalizuoja bet kokį galimą triukšmą. Sistema valdoma iš mobiliojo telefono ar planšetės per „Sony“ programėlę „SongPal“. Atkartodama šių metų BRAVIA televizorių dizaino koncepciją, „Sony“ suprojektavo nedidelį pagrindinį namų kino sistemos aliuminio bloką, kuris neužims daug vietos ir netrukdys matyti vaizdo per visą ekraną. Lengvos, neužgožiančios garsiakalbio linijos suderintos su liečiamuoju ekranu ir nedideliu elektros lizdų bloku, todėl prijungti laidai yra diskretiškai paslėpti BRAVIA televizoriaus laikiklyje.

„Sony“ pristatė patobulintus namų kino linijos produktus, užtikrinančius išskirtinės kokybės garsą

Be to, šį sezoną prie „Sound Bar“ šeimos prisijungia HT-CT790 sistema, kuri užlieja kambarį įspūdingu 330 W galios garsu, o prie jos prijungta unikali „Sony S-Force Pro“ erdvinio garso sistema ir naujai sukurtas garso kreiptuvas, kuris įrengtas kairiojo ir dešiniojo garsiakalbių viršuje tam, kad sukurtų pakankamai plačiai skleidžiamą garsą. Kaip ir HT-NT5, ji suderinama su bevieliu būdu skirtingose namo patalpose (angl. Multi-Room) veikiančia ir beviele erdvine funkcija.

Elegantiška ir plona HT-CT390 belaidžių garsiakalbių sistema pasižymi neprilygstama 300 W ir 2.1 kanalų garso galia, sustiprindama televizijos programų ir filmų įspūdį, ir turinti visiškai naują CT790 garso kreiptuvą, užtikrinantį garso sklidimą platesniu kampu. Išmanusis telefonas ar planšetė su artimojo lauko komunikacijos funkcija (angl. NFC) paleidžia bevielių garsiakalbių „Sound Bar“ sistemą ir leidžia mėgautis neiškreiptu ir švariu garsu per „Bluetooth“ technologiją be jokių laidų.

Vietą taupanti HT-XT2 garso sistema pasižymi geresne televizoriaus garso kokybe ir neužgožia svetainės. Ši viską apimanti 2.1 kanalų garsiakalbių sistema su integruotu žemųjų dažnių siųstuvu užtikrina didelę 170W galią, stiprinančią filmų ir muzikos garsą. Sistemoje įdiegta perdavimo per „Bluetooth“ technologija su itin švaraus „Sony“ garso LDAC technologija leidžia prijungti bevieles ausines ir mėgautis televizijos garsu vienumoje. Su bevieliu būdu skirtingose namo patalpose (angl. „Multi-Room“) veikiančia technologija ir beviele erdvine funkcija lengva prijungti papildomus galinius garsiakalbius ir perkelti namų kino sistemą į aukštesnį lygį. „Google Cast“ ir „Spotify Connect“ technologija atveria internetu teikiamų muzikos paslaugų pasaulį. Su įdiegta „Google Cast“ technologija galite naudoti tokias muzikos programėles, kaip „Deezer“ arba „Google Play Music“, tiesiogiai iš mobiliojo telefono įrenginio ar nešiojamojo kompiuterio ir klausytis muzikos per savo garso kolonėles.

HT-RT3 5.1 kanalų erdvinė belaidžių garsiakalbių sistema namų kino sistemą daro paprasta, o kartu užtikrina nepaprastą 600W galios garsą, perduodamą per ploną ir stilingą belaidžių garsiakalbių „Sound Bar“ sistemą ir žemų dažnių siųstuvą bei pridėtus galinius garsiakalbius. Sistema yra paprasto stiliaus, komplekte mažiau dalių ir laidų negu įprastoje 5.1 kanalų sistemoje. Viskas, ko reikia - prijungti belaidžių garsiakalbių sistemą „Sound Bar“ prie televizoriaus HDMI jungiamuoju kabeliu. Suaktyvinę „Bluetooth“ technologiją, galėsite mėgautis muzika, grojama bevieliu būdu iš jūsų išmaniojo telefono.

Geriausias „Sony“ namų kino pavyzdys STR-DN1070 su AV imtuvu perkelia garso ir komplektacijos kokybę į naujas šios klasės aukštumas. Visiškai naujas skaitmeninis analoginis keitiklis (angl. DAC) palaiko tiesioginio skaitmeninio srauto (angl. DSD) signalą ir užtikrina nepriekaištingą didelės raiškos garso failų atkūrimą per HDMI, USB arba namų tinklo šaltinį.

Palaikantis 4K raiškos 50/60 kadrų kaitos per sekundę dažniu ir 4:4:4 spalvų diskreditacijos schemos imtuvas puikiai dera su naujausiais televizoriais, kurie perteikia plačią spalvų paletę. Taip pat gausite geriausiai – didelio dinaminio diapazono (HDR) režimo – apdorotą turinį ir įspūdingą kontrastą bei atspalvių įvairovę. Bevielė erdvinė sistema supaprastina papildomų galinių garsiakalbių prijungimą ir leidžia patirti neprilygstamus 5.2 teikiamus pojūčius dar lengviau. Be to, galima naudoti ir STR-DH770 sistemą, kuri skleidžia ypač įtraukiantį erdvinį garsą vien priekinių garsiakalbių pagalba ir priekinės erdvinės skaitmeninio signalo procesoriaus (angl. DSP) technologija bei yra suderinama su naujausiais 4K raiškos vaizdo įrenginiais.

Įrenginiai Europos rinką pasieks balandžio – gegužės mėnesiais, o jų kainos svyruos nuo nuo 300 iki 800 eurų, priklausomai nuo įrenginio.


Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti informaciją su
nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

 Uždaryti komentarus
Vardas:    El. paštas:   (nebūtinas)
Pakartokite kodą: 
  Apsaugos kodas: 
 
Komentarus rašo lankytojai. Komentarai nėra redaguojami ar patikrinami, jų turinys neatspindi redakcijos nuomonės. Redakcija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus, kurie pažeidžia įstatymus, reklamuoja, yra nekultūringi arba nesusiję su tema. Pastebėjus nusižengimus, prašome mums pranešti. Jei nurodomas el. pašto adresas, jis matomas viešai. Patvirtindami komentaro įrašymą, kartu patvirtinate, jog esate susipažinęs su portalo privatumo politika ir su ja sutinkate.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama