Iš vakaro į šį žadintuvą, kuris labiau primena mikrobangų krosnelę, įdedamas šaldytos mėsos gabalėlis. Paskui nustatomas kėlimosi laikas. Iki tol mėsa neatšyla, nes žadintuve palaikoma pakankamai žema temperatūra. Tačiau likus 10 minučių iki žadintuvo skambesio, mėsa pradeda kepti, taip aprašo amerikiečių Matty Sallino ir Danielo Bartolini sukurtą žadintuvą laikraštis „The New York Times Style Magazine“.
Būtent dešimties minučių reikia, kad mėsos gabalėlis iškeptų šiame žadintuve. Jei vis dėlto neskubėsite keltis, norėsite dar kiek pasivartyti lovoje, kepsnys grąžinamas, o žadintuve bus palaikoma atitinkama temperatūra, kad iškepta mėsa neatvėstų, kuri „šildoma“ dviem stipriomis halogeninėmis lempomis. Išradimo autorių manymu, šis žadintuvas – tai tas, ko dažnai pasigendama savaitgalio rytais: kai nereikia niekur skubėti arba kai nėra kam paduoti pusryčių į lovą.